Kto uzywa sterowników CMI 9761A 6CH to niech włazi!!
Witam. Jak ma ktos ten sterownik dzwięku na plycie glownej zintegrowany, to proszę mi powiedzieć, czy w GTA San Andreas zamiast takiego dobrego basu jest pyrkajacy dzwiek, czekam na odpowiedzi...
Odpowiedzi: 3
http://www.cmedia.com.tw/driver/UDA/044/C–MmediaAC97DrvUDA044Logo_Win98seme2kxp.zip – te sterowniki do dzwieku jakbys mogl u siebie zainstalowac poprzez plik instalacyjny i powiedzial mi, czy nie wyskoczy ci kreator dodawania sprzetu, bo musze to sprawdzic bo nie wiem co mam uszkodzone... u mnie po bardzo trudnym zaintsalowaniu tych sterownikow niby to 9761A wyskakuje w informacji 9739A. Sprawdz, ok??
To spoko, bo do GTA jeden kumpel ma Sound Blastera Life i dzwieki sa troche lepsze, ale jak zacznie padac deszcz to klapa 8) Dzieki, bo myslalem ze dzwiek zepsuty na sockecie...
Nie jestem pewien bo GTA:SA mi nie chodzi, ale chyba źeby mieć lepszą jakość dźwięku, to musisz zakupić sobie jakies car audio. Jeźeli pod windowsem dzwieki są, sluchasz muzyki i brzmi normalnie, to to, źe podczas grania jest słaba jakość, to juź zasługa gry.
Strona 1 / 1