kto to spiewa?

siema ludziska!jest taki utworek leci czasem na RMF FM a brzmi to jakos tak "girl you'll be a woman soon..." na pewno nie jest to nowosc jakas starsza pioseneczka.nie za wiele tych danych,ale moze ktos skojarzy :?: i jeszcze jedno byl kiedys taki program na tvn "alfabet mafii" na koncu zawsze lecial taki fajny utwor AGRESSIVY 69 i tu pytanie czy ktos kojarzy tylul :?: sprawdzalem na stronie "alfabetu mafii"ale tam niestety bylo wszystko tylko nie to he he he jakby sie chcialo komus stuknac pare razy klawiaturke bede wdzieczny :D

Odpowiedzi: 10

Peter_l:
BTW – MetaVirus – widzę źe juz się zarejestrowałeś na overclocking.6te.net :)

Jasna sprawa, choć narazie troche mała odwiedzalność tam panuje :/
MetaVirus
Dodano
05.12.2005 18:39:09
Spoko tekst.

BTW – MetaVirus – widzę źe juz się zarejestrowałeś na overclocking.6te.net :)
Peter_l
Dodano
05.12.2005 13:54:50
zaczki:
masz u mnie browara a raczej dwa bo znajomy tez sie pisze podaj adres wysle pocztexem :D

metavirus@op.pl
// wyślij jako załącznik, tak źeby poziom kompresji wynosił 40% :)
MetaVirus
Dodano
05.12.2005 02:31:28
MetaVirus chyle czola,dokladnie o to chodzilo,strzal w 10 :!: :!: :!: a myslalem ze nic z tego nie bedzie,masz u mnie browara a raczej dwa bo znajomy tez sie pisze podaj adres wysle pocztexem :D :D :D p.s przeprosiny dla Samiego,tak jakos ten tekst skojarzyl mi sie z disco polo he he he
zaczki
Dodano
05.12.2005 00:05:44
http://www.teksty.pl/pokaztekst.php?id=12246
o to ci chodzi??
MetaVirus
Dodano
04.12.2005 23:17:19
korzystajac z okazji,iz zalozylem juz temat jak wyzej na prosbe znajomego umieszcze jeszcze jedno pytanko w sprawie wykonawcy badz tytulu takiej oto polskiej piesni a leci to mniej wiecej tak..."byla ciepla piekna noc wtedy to poznalem ja miala wlosy blond i tak zniewalajacy wzrok,co za gust wybrala mnie wtedy ja podszedlem i...hej,hej boy chcesz miec mnie cala,zakrec mna zakrec mnie....eee zakrec mnie...eee zakrec mnie...eee no dalej dalej zakrec mnie..." nie wiem moim zdaniem to pewnie jakies dosco polo czy cos takiego ale on sie upiera ze nie,moze ktos kiedys slyszal taka piosenke,a dodam ze spiewa to jakis gosc z laska:?:
zaczki
Dodano
04.12.2005 18:48:28
niestety to nie ten utworek coyote,juz bylem kiedys na tej stronie ale sprawdzilem jeszcze raz i podsunales mi dobry pomysl,zapytalem u zrodla moze cos podpowiedza dzieki za zainteresowanie. :D :D :D
zaczki
Dodano
03.12.2005 23:11:58
zaczki:
THX peter_l,wlasnie o to mi chodzilo.a co do drugiego pytanka czy nikt nie zna odpowiedzi :cry: :cry: :cry:

To chyba bedzie "Kaźdy Dzień Jest Taki" , na wp masz za friko do zassania.
maq123
Dodano
03.12.2005 21:44:20
THX peter_l,wlasnie o to mi chodzilo.a co do drugiego pytanka czy nikt nie zna odpowiedzi :cry: :cry: :cry:
zaczki
Dodano
03.12.2005 21:25:12
Urge Overkill – Girl, You'll Be A Woman Soon
Peter_l
Dodano
03.12.2005 14:49:30
zaczki
Dodano:
03.12.2005 14:33:42
Komentarzy:
10