kto mi pomoźe?
otuź mam taki problem zainstalowałem calla(call of duty)i co gram sobie w sieciówe i po paru minutach gra sie zawiesza i comunikat wystąpił problem z CODMP. EXE o co chodzi? moze ktoś zna odpowiedź chce tylko powiedzieć ze gra jest oryginalna a gram na patchu 1.5 POMOCY
Odpowiedzi: 20
potrzebuje plik do Call of duty by móc grac przez neta prosze jesli ktos moze niech mi wysle na poczte djsiwy16@wp.pl
potrzebuję plik do Call od duty bu móc grac na necie!!jak ktoś moze to niech mi przesle PLIIS!!
BOBEŁ:Dzięki wszyskim za pomoc gierka juź chodzi i jest ok zainstalowałem ją na dysku C tak jak pisał WaGonik
No widzisz i po kłopocie :)
Dzięki wszyskim za pomoc gierka juź chodzi i jest ok zainstalowałem ją na dysku C tak jak pisał WaGonik
BOBEŁ:ściągnołem programik i zrobiłem jakiś test na dyskietke wywaliło mi jakieś strzałeczki nie bardzo kumam o co w tym wszystkim chodzi co teraz z tym zrobić?
To se to zostaw w spokoju niech wszystkie (w memtescie to 12) testy zrobi.
ściągnołem programik i zrobiłem jakiś test na dyskietke wywaliło mi jakieś strzałeczki nie bardzo kumam o co w tym wszystkim chodzi co teraz z tym zrobić?
BOBEŁ:dzięki za wszystko właśnie postawiłem nowy system zobaczymy czy i teraz będą takie jaja jeszcze sie odezwe. GUSIO o jakie ram tobie chodzi? być moze jestem jeszcze zielony w te klocki stąd takie moje pytanie bo jeśli chodzi o pamięć to mam 512 MBram
o to sie rozchodzi zebys ram pod katem bledow sprawdzil www.goldmemory.cz , memtest
dzięki za wszystko właśnie postawiłem nowy system zobaczymy czy i teraz będą takie jaja jeszcze sie odezwe. GUSIO o jakie ram tobie chodzi? być moze jestem jeszcze zielony w te klocki stąd takie moje pytanie bo jeśli chodzi o pamięć to mam 512 MBram
BOBEŁ:mam xp pro SP1 kładłem go jakiś miesiąc temu direxa wgrałem razem z grą jak sie domyślasz gra jest na innym dysku niz system. Przed formatem gra teź była zainstalowana i wtedy chodziła dobrze a po formacie powinien zostać mi tylko katalog z grą i tak sie stało postanowiłem spróbować uruchomić ją z eye i o dziwo sie udało tylko źe juź z takimi jajami.
Spotykałem sie z takimi sytuacjami źe gra sie nie chciała odpalić gdy nie była zainstalowana domyślnie czyli na dysku C:.... więc sprobuj zainstalować ją tam gdzie ona chce :wink:
CHKDSK /f
A takie nieśmiałe pytanie zadam: sprawdzałeś ram ?
A takie nieśmiałe pytanie zadam: sprawdzałeś ram ?
mam xp pro SP1 kładłem go jakiś miesiąc temu direxa wgrałem razem z grą jak sie domyślasz gra jest na innym dysku niz system. Przed formatem gra teź była zainstalowana i wtedy chodziła dobrze a po formacie powinien zostać mi tylko katalog z grą i tak sie stało postanowiłem spróbować uruchomić ją z eye i o dziwo sie udało tylko źe juź z takimi jajami.
A napisz jakiego masz directX (jaka wersja), jaki system operacyjny i od kiedy te błędy zaczęły sie pojawiać. Moźe coś grzebałes wtedy w systemie? Spróbuj sobie przypomniec i napisz.
nosz k–wa mać znów zwis gry sorki ale juź nie wiem co robić zamieniłem pliki CODMP.EXE i to samo
Pan i pastuch:CODMP to plik wykonywalny multi plajer rzecz jasna. I proponuję wyinstalować grę, oczyścić pozostałości po niej i postawić na nowo. Nie spotkałem się z czymś takim lecz zapewniam cię źe nie jest to przyczyna netu bo jeśli by była to poprostu tracił byś połączenie z serwerem i tyle. A jeszcze sprawdź czy nie masz jakiegoś syfu w kompie bo i on moźe wciskać się na port odpowiedzialny w CODMP i robić zamieszanie. A jeszcze powiedz czy dzieje się to gdy ponownie odpalasz COD w trybie bezpiecznym.
I podobnie sam sie z tym czyms nie spotkałem, a w gre gram juz jakiś czas i śmiga bez zarzutu :wink:
właśnie go usunołem narazie dzięki teraz sprubóje po pykać mam nadzieje źe sie uda dam znać
Widziałem ze EL NINO jakis syf znalazł. Usuń i graj :wink: . Jesli problem bedzie dalej występował to napisz a sie jeszcze pomysli.
niestety stery zawiodły pograłem sobie moźe 20 minut i znów to samo wkleiłem loga do działu bezpieczeństwo moźe tam coś poradzą tutaj nie wklejałem bo to chyba nie to forum
Ja bym jeszcze logiem zarzucił. Moźe programy nic nie wykrywają a na logu wszystko wylezie. Popatrz przyklejony temat w dziale bezpieczeństwo. Tam jest wszystko opisane co i jak z tym logiem.
pewnie ze tak format to ostateczność to jest mój adres ROBBIE3003@OP.PL jak moźesz to wyslijten plik właśnie zainstalowałem stery dzięki za link do strony teraz odpale calla moźe bedzie chodzić zresztą dam wam znać
BOBEŁ zarzuć maile to w załączniku podeślę ci muj plik codmp.exe i zobaczymy co się wówczas będzie działo. Ten plik warzy 1,75MB więc pujdzie gładko. A i jeszcze sprawdzałem na płycie. Tam terz jest codmp.exe i ma 1,45.MB terz ci go podeślę. Przed formatem coś cza pokombinować no nie :D