kto ma płytę główną Giga Byte K8U ?
prosze o info .potrzebna mi płytka instalacyjna od tej plyty glownej,a wlasciwie tylko sterowniki do ULi SATA.
prosze o info tu lub na gg4625981
prosze o info tu lub na gg4625981
Odpowiedzi: 3
wielkie dzięki,o to chodzilo.Mialem to sciagniete ale nie wiedzialerm jaki plik na dyskietke wrzucic.jeszcze raz dziex.
Jak bedziesz jechal do tucholi to daj znac zalatwie ci splyw kajakowy na brdzie.
pozdro.
Jak bedziesz jechal do tucholi to daj znac zalatwie ci splyw kajakowy na brdzie.
pozdro.
peys:niestety nie wystarcza,probuje sformatowac dysk ale nie moge do niego sie dostac bo brakuje mi sterow ULI SATA zeby po wcisnieciu F^ mozna bylo to zrobic.na str.producenta nie ma samych sterow do sata,ktore mieszcza sie na dyskietce.jak wiesz gdzie i jak to poradz cos.
Jest na stronie producenta Chipset Driver – plik waźy 10 MB – po rozpakowaniu będzie katalog SATA50xx –> zawartość tego katalogu na dyskietkę wrzuć, powinno wystarczyć.
niestety nie wystarcza,probuje sformatowac dysk ale nie moge do niego sie dostac bo brakuje mi sterow ULI SATA zeby po wcisnieciu F^ mozna bylo to zrobic.na str.producenta nie ma samych sterow do sata,ktore mieszcza sie na dyskietce.jak wiesz gdzie i jak to poradz cos.
Strona 1 / 1