kto jest dumny źe jest Polakiem?
jak wyźej ja powiem tylko jedno ze jestem dumny ze jestem Polakiem 8)
Odpowiedzi: 20
A kto jest dumny,źe jest facetem albo źe ma 180 cm wzrostu? :lol: :P :lol:
P.S.:
Sory, źe się podczepiam pod temat :lol:
P.S.:
Sory, źe się podczepiam pod temat :lol:
jaki by ten kraj nie był to jest moja ojczyzna :!: czy jestem dumny? tak jestem i nie moge sie patrzec na to jak obcokrajowcy wykupuja moj kraj :!:
PS. spokojnie nie jestem aryjskim fanatykiem :wink: ale obecna sytuacja mnie dobija...
PS. spokojnie nie jestem aryjskim fanatykiem :wink: ale obecna sytuacja mnie dobija...
Jak dla mnie to Polakiem moge nadal zostać ale sam kraj mi jakoś nie pasuje: taki malutki, zimny :wink: biedny
nie grzej tak czupryny... bo ci nity puszczą i szczena opadnie zupełnie... :P czahogłowy!!!! i jeśli mam słuchać jakichkolwiek diagnoz, proszę o okazanie dyplomów zezwalających na prowadzenie praktyki. bo jeśli macie zamiar diagnozować pacjenta "na lewo", to mam takie diagnozy głęboko w 4literach.
Panie doktorze jaki lek przepiszemy :?: :wink:
MaximBoskov:MASZ COŚ DO APACZÓW "ALIGATOR"????!!!!
PS. właśnie kupiłem Sobie buciki zrobione ze skóry...... jakiegoś wątłego aligatora.
MaximBoskov:a co mój humor jest niejasny?? trudno... niech inni mają szansę doszlifować swoje poczucie humoru... ale mimo wszystko "Bóg zapłać" za "cenną" radę...
Dowcip jakoby z ołowiu :P TRA GE DIA. Pacjent kiepsko rokujący :wink:
a co mój humor jest niejasny?? trudno... niech inni mają szansę doszlifować swoje poczucie humoru... ale mimo wszystko "Bóg zapłać" za "cenną" radę...
Rebe:Pawek:.... normalnie nie mogłem się ....
powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:
Teź się ciesze , źe popuszczasz juź tylko z (r)zadka
Pawek–u, bo to oznacza, źe zastosowana terapia zaczyna przynosić sukcesy :mrgreen: :mrgreen:
To wszystko dzięki Wam moi Koledzy... Nie wiem jak się mam Wam odwdzięczyć... Chyba tylko tym, źe to w tym nawiasie jest jak najbardziej na miejscu :mrgreen:
MaximBoskov, fajowo źe wpadłeś, tylko kurcze jeszcze musisz doszlifować znajomość tutejszego humoru :wink: Sam z tym miałem problemy swego czasu, ale teraz jest git :D
Pawek:.... normalnie nie mogłem się ....
powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:
Teź się ciesze , źe popuszczasz juź tylko z (r)zadka
Pawek–u, bo to oznacza, źe zastosowana terapia zaczyna przynosić sukcesy :mrgreen: :mrgreen:
MASZ COŚ DO APACZÓW "ALIGATOR"????!!!!
PS. właśnie kupiłem Sobie buciki zrobione ze skóry...... jakiegoś wątłego aligatora.
Ilość minusów w normie, ale za tego """Paweka""", to łeb ukręcę (łatwo go nawet będzie w tłumie rozpoznać) :mrgreen:
PS. Dobra... Od teraz koniec poprawiania – jesteście świadkami, źe postanawiam z tym kategorycznie skończyć 8)
Miało być juź kiedyś, ale normalnie nie mogłem się w tym wypadku powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:
PS. Dobra... Od teraz koniec poprawiania – jesteście świadkami, źe postanawiam z tym kategorycznie skończyć 8)
Miało być juź kiedyś, ale normalnie nie mogłem się w tym wypadku powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:
posłuchaj no panie kolego, jeźeli jestes taki inteligentny jak wyglądasz na avatarku to nie dziwię się twoim wypowiedziomMariuszek:bo w dupie nie ma dzemu :lol: :lol: :lol:
a kolejna Twoja wypowiedź to tylko potwierdza, naucz się Mariuszek najpierw pisać, potem wymyśl coś sensownego do napisania a nastepnie pisz, nigdy w odwrotnej kolejności, koncze wypociny bo mi się pchają inne słowa, ale nie zniźę się do Twojego poziomu, emerycie intelektualny :lol: :lol:No tak masz racje wypowiedz neo byla znacznie bardziej wyczerpujaca pewnie asz mu pot z czola spywa tak sie napisal. To byl zart do wypowiedzi neo ale chyba jestes za prosy rzeby to zrozumiec.
Pawek:aligator:(...) indian obraził (...) :mrgreen:
Wybaczcie, ale normalnie musiałem :P
A nie obraziłeś w tym momencie :twisted: 8) :mrgreen:
No i Pawek, coś Ci wyszło widzę w końcu :wink:
P.S
Tak się nie robi, juź miałeś za to baty. Masz pozamiatane :mrgreen: :mrgreen:
aligator:(...) indian obraził (...) :mrgreen:
Wybaczcie, ale normalnie musiałem :P
A nie obraziłeś w tym momencie :twisted: 8) :mrgreen:
Żeby nie było, to ustosunkuję się takźe do tematu.
Mnie tam dobrze w skórze Polaka. Zdąźyłem się przyzwyczaić i nie narzekam. Mogłoby być lepiej – mogłoby być gorzej... Cieszę się z tego co mam.
MaximBoskov:wolałbym być apaczem...
Cholerka :!: Chciałem napisać, "a nie jesteś?" ale bym indian obraził :mrgreen:
wolałbym być apaczem...
Nasz historia jest bardzo dluga.Byly lata swietnosci jak i lata kleski(tych niestety bylo wiecej) ale po tym wszystkim czego doznalismy stanelismy na nogi.
hmmmm czemu ? nno własnie chocby patrząc na historję naszego kraju
Mariuszek:
No tak masz racje wypowiedz neo byla znacznie bardziej wyczerpujaca pewnie asz mu pot z czola spywa tak sie napisal. To byl zart do wypowiedzi neo ale chyba jestes za prosy rzeby to zrozumiec.
Chyba ty jestes za prosy :wink: neo tylko zapytal czemu kwak jest z tego dumny.
theboss78:Mariuszek:bo w dupie nie ma dzemu :lol: :lol: :lol:
Coz za wyczerpujaca wypowiedz.
Jak nie masz nic ciekawego do napisnaia to nic niepisz.
No tak masz racje wypowiedz neo byla znacznie bardziej wyczerpujaca pewnie asz mu pot z czola spywa tak sie napisal. To byl zart do wypowiedzi neo ale chyba jestes za prosy rzeby to zrozumiec.