kto jest dumny źe jest Polakiem?

jak wyźej ja powiem tylko jedno ze jestem dumny ze jestem Polakiem 8)

Odpowiedzi: 20

A kto jest dumny,źe jest facetem albo źe ma 180 cm wzrostu? :lol: :P :lol:

P.S.:
Sory, źe się podczepiam pod temat :lol:
Gagman
Dodano
23.04.2004 00:45:30
jaki by ten kraj nie był to jest moja ojczyzna :!: czy jestem dumny? tak jestem i nie moge sie patrzec na to jak obcokrajowcy wykupuja moj kraj :!:

PS. spokojnie nie jestem aryjskim fanatykiem :wink: ale obecna sytuacja mnie dobija...
FlaQs
Dodano
22.04.2004 23:59:59
Jak dla mnie to Polakiem moge nadal zostać ale sam kraj mi jakoś nie pasuje: taki malutki, zimny :wink: biedny
Zygo
Dodano
22.04.2004 23:49:17
nie grzej tak czupryny... bo ci nity puszczą i szczena opadnie zupełnie... :P czahogłowy!!!! i jeśli mam słuchać jakichkolwiek diagnoz, proszę o okazanie dyplomów zezwalających na prowadzenie praktyki. bo jeśli macie zamiar diagnozować pacjenta "na lewo", to mam takie diagnozy głęboko w 4literach.
MaximBoskov
Dodano
22.04.2004 23:48:34
Panie doktorze jaki lek przepiszemy :?: :wink:
theboss78
Dodano
22.04.2004 23:48:26
MaximBoskov:
MASZ COŚ DO APACZÓW "ALIGATOR"????!!!!

PS. właśnie kupiłem Sobie buciki zrobione ze skóry...... jakiegoś wątłego aligatora.

MaximBoskov:
a co mój humor jest niejasny?? trudno... niech inni mają szansę doszlifować swoje poczucie humoru... ale mimo wszystko "Bóg zapłać" za "cenną" radę...

Dowcip jakoby z ołowiu :P TRA GE DIA. Pacjent kiepsko rokujący :wink:
aligator
Dodano
22.04.2004 23:42:16
a co mój humor jest niejasny?? trudno... niech inni mają szansę doszlifować swoje poczucie humoru... ale mimo wszystko "Bóg zapłać" za "cenną" radę...
MaximBoskov
Dodano
22.04.2004 23:13:16
Rebe:
Pawek:
.... normalnie nie mogłem się ....
powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:

Teź się ciesze , źe popuszczasz juź tylko z (r)zadka
Pawek–u, bo to oznacza, źe zastosowana terapia zaczyna przynosić sukcesy :mrgreen: :mrgreen:

To wszystko dzięki Wam moi Koledzy... Nie wiem jak się mam Wam odwdzięczyć... Chyba tylko tym, źe to w tym nawiasie jest jak najbardziej na miejscu :mrgreen:

MaximBoskov, fajowo źe wpadłeś, tylko kurcze jeszcze musisz doszlifować znajomość tutejszego humoru :wink: Sam z tym miałem problemy swego czasu, ale teraz jest git :D
Pawek
Dodano
22.04.2004 22:53:26
Pawek:
.... normalnie nie mogłem się ....
powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:

Teź się ciesze , źe popuszczasz juź tylko z (r)zadka
Pawek–u, bo to oznacza, źe zastosowana terapia zaczyna przynosić sukcesy :mrgreen: :mrgreen:
Rebe
Dodano
22.04.2004 22:41:21
MASZ COŚ DO APACZÓW "ALIGATOR"????!!!!

PS. właśnie kupiłem Sobie buciki zrobione ze skóry...... jakiegoś wątłego aligatora.
MaximBoskov
Dodano
22.04.2004 22:38:52
Ilość minusów w normie, ale za tego """Paweka""", to łeb ukręcę (łatwo go nawet będzie w tłumie rozpoznać) :mrgreen:

PS. Dobra... Od teraz koniec poprawiania – jesteście świadkami, źe postanawiam z tym kategorycznie skończyć 8)

Miało być juź kiedyś, ale normalnie nie mogłem się w tym wypadku powstrzymać, ale i tak juź u mnie z tym lepiej :wink:
Pawek
Dodano
22.04.2004 22:29:11
Mariuszek:
bo w dupie nie ma dzemu :lol: :lol: :lol:
posłuchaj no panie kolego, jeźeli jestes taki inteligentny jak wyglądasz na avatarku to nie dziwię się twoim wypowiedziom
No tak masz racje wypowiedz neo byla znacznie bardziej wyczerpujaca pewnie asz mu pot z czola spywa tak sie napisal. To byl zart do wypowiedzi neo ale chyba jestes za prosy rzeby to zrozumiec.
a kolejna Twoja wypowiedź to tylko potwierdza, naucz się Mariuszek najpierw pisać, potem wymyśl coś sensownego do napisania a nastepnie pisz, nigdy w odwrotnej kolejności, koncze wypociny bo mi się pchają inne słowa, ale nie zniźę się do Twojego poziomu, emerycie intelektualny :lol: :lol:
neo340
Dodano
22.04.2004 21:50:55
Pawek:
aligator:
(...) indian obraził (...) :mrgreen:

Wybaczcie, ale normalnie musiałem :P

A nie obraziłeś w tym momencie :twisted: 8) :mrgreen:

No i Pawek, coś Ci wyszło widzę w końcu :wink:

P.S
Tak się nie robi, juź miałeś za to baty. Masz pozamiatane :mrgreen: :mrgreen:
aligator
Dodano
22.04.2004 21:43:11
aligator:
(...) indian obraził (...) :mrgreen:

Wybaczcie, ale normalnie musiałem :P

A nie obraziłeś w tym momencie :twisted: 8) :mrgreen:

Żeby nie było, to ustosunkuję się takźe do tematu.

Mnie tam dobrze w skórze Polaka. Zdąźyłem się przyzwyczaić i nie narzekam. Mogłoby być lepiej – mogłoby być gorzej... Cieszę się z tego co mam.
Pawek
Dodano
22.04.2004 21:23:02
MaximBoskov:
wolałbym być apaczem...

Cholerka :!: Chciałem napisać, "a nie jesteś?" ale bym indian obraził :mrgreen:
aligator
Dodano
22.04.2004 21:16:41
wolałbym być apaczem...
MaximBoskov
Dodano
22.04.2004 21:10:35
Nasz historia jest bardzo dluga.Byly lata swietnosci jak i lata kleski(tych niestety bylo wiecej) ale po tym wszystkim czego doznalismy stanelismy na nogi.
theboss78
Dodano
22.04.2004 21:09:02
hmmmm czemu ? nno własnie chocby patrząc na historję naszego kraju
kwak
Dodano
22.04.2004 21:03:34
Mariuszek:

No tak masz racje wypowiedz neo byla znacznie bardziej wyczerpujaca pewnie asz mu pot z czola spywa tak sie napisal. To byl zart do wypowiedzi neo ale chyba jestes za prosy rzeby to zrozumiec.

Chyba ty jestes za prosy :wink: neo tylko zapytal czemu kwak jest z tego dumny.
theboss78
Dodano
22.04.2004 20:55:02
theboss78:
Mariuszek:
bo w dupie nie ma dzemu :lol: :lol: :lol:

Coz za wyczerpujaca wypowiedz.
Jak nie masz nic ciekawego do napisnaia to nic niepisz.

Mariuszek
Dodano
22.04.2004 20:11:23
kwak
Dodano:
22.04.2004 18:16:30
Komentarzy:
20
Strona 2 / 3