Kto Grał w Najdłuźszą Podróź??
Mam takie pyt: Co do tej gierki: W levelu 7, jak takie syreny wciagaja April pod wode to tam sie gra, gra i w pewnym momencie czeba takie kamienne bloki poustawiac na jakims oltarzyku... Jak one maja byc ustawione? A tak ogolnie to piszczie czy podobala sie wam ta gra i co najbardziej :D Pzdr :P
Odpowiedzi: 8
TomcioMistrz666:Łeee... No widze ze swoj Ziom :) Ja powiem nawet tyle: źadko gdzie znajdziesz kogos kto Dragon Balla nie lubi... 8) A tak nawiasem: Szukam caly czas po necie jak by tu uswiadczyc cala serie (nawet jakbym mial ja sciagac rok :P Nie widziales kiedys moze czegos takiego (nawet jesli nie bylo po Polsku? Ja widzialem kiedys na Allegro koles wystawil na aukcje cala serie na kilkudziesieciu DVD– ale to oczywiscie mialo odp cene... :wink:
wjedz na eumula napisz w search i chłopie wiesz ile bendze dragon ball chłopie siąglelm ekidsy taki filmik co nawet nei leciał na polsacie czy tam tv4
OffTopic:
Ja nie lubie Smoczego Jaja :mrgreen:
Ja nie lubie Smoczego Jaja :mrgreen:
No tak cale Z (bo wg mnie to chyba najlepsza czesc Dragon Balla :) bo innych to nawet nie marze... :) A moglbys pomoc ? :D
całą serię tzn? całe Z? moźe mogę pomóc 8)
Łeee... No widze ze swoj Ziom :) Ja powiem nawet tyle: źadko gdzie znajdziesz kogos kto Dragon Balla nie lubi... 8) A tak nawiasem: Szukam caly czas po necie jak by tu uswiadczyc cala serie (nawet jakbym mial ja sciagac rok :P Nie widziales kiedys moze czegos takiego (nawet jesli nie bylo po Polsku? Ja widzialem kiedys na Allegro koles wystawil na aukcje cala serie na kilkudziesieciu DVD– ale to oczywiscie mialo odp cene... :wink:
TomcioMistrz666:Dzieki :P
nie ma za co a te zdjęcie oc masz w profilu ot draogn ball duzo ludzi to lubi ale szkoda ze juz nie leci :?
Dzieki :P
TomcioMistrz666:Mam takie pyt: Co do tej gierki: W levelu 7, jak takie syreny wciagaja April pod wode to tam sie gra, gra i w pewnym momencie czeba takie kamienne bloki poustawiac na jakims oltarzyku... Jak one maja byc ustawione? A tak ogolnie to piszczie czy podobala sie wam ta gra i co najbardziej :D Pzdr :P
ja wygralem to zobacz osbie na gry.wp.pl porady i tam masz ale tam są czasmi blendy
Strona 1 / 1