Który wydajniesjzy ??
Witam mam do dyspozycji radeona 9800 pro + 512 ramu albo gf 6200 128 128( piekne mozliwosci o/c_ )+ 1 gb ram ktory zestaw był by wydajniejszy ?? Szczególnie chcialem sobnie ograc niedlugo w Battlefielda 2 a on jest ramoźercą .... wiec nie wiem co wybrac
Odpowiedzi: 10
Ukey:Radeonki maja leprza jakos wyswietlanego obrazu. A co do wydajnosci to faktycznie oplaca sie przeplacac bo chyab 6200 jest drozsze od 9800pro :?: Osobiscie nielubie radkow ale chyba bym tego bral.. Czyli zestaw 1.. :D
nie ma róźnicy w jakości wyświetlanego obrazu. Wszystkie gf5xxx w gore sa tak samo dobre jak radeony. 6200 jest tanszy od radka o ok. 300zł
Radeonki maja leprza jakos wyswietlanego obrazu. A co do wydajnosci to faktycznie oplaca sie przeplacac bo chyab 6200 jest drozsze od 9800pro :?: Osobiscie nielubie radkow ale chyba bym tego bral.. Czyli zestaw 1.. :D
Nie wiem jak ty chcesz znaleźć Gf6200 AGP z pięknymi moźliwościami OC (tak źeby go przynajmniej do poziomu 6600 podkręcić), a nawet jeźeli juź Ci się uda to do radeona9800 pro to on nie dorośnie. 1024 ramu z kolei da Ci porządengo kopa we wszystkich aplikacjach i podwyźszy komfort pracy w windowsie. Ja kupiłbym radka i pamięci w przyszłości.
EL NINO:Ja ? Tata mi zrobili kiedys komplet dwie sztuki, to do dzisiaj jeszcze mam na chodzie :P . Cza dbac :mrgreen: .Damianos:Ty se EL NINO jajców nie rób :wink:
Nie chce sie czepiać ale mama chyba teź sie przyłoźyła? :wink:
A tak wogóle to trza do tematu wracać.
A mówią źe polak jedną kulke zgubi, a drugą zepsuć potrafi :D
Ja ? Tata mi zrobili kiedys komplet dwie sztuki, to do dzisiaj jeszcze mam na chodzie :P . Cza dbac :mrgreen: .Damianos:Ty se EL NINO jajców nie rób :wink:
Ty se EL NINO jajców nie rób :wink: . Zgadzam sie z tobą pierwszy zestaw wymiata a drugi jest źe tak powiem beeee :mrgreen: (chociaź jakby mi dali za freeko to bym wział :) )
Chyba sobie zartujesz sdcom ? Wolalbym tego radeona nawet z 256 pamieci niz tego badziewiaka geforce z 1 GB RAMu :P .
Ja to bym wybrał zestaw z Radeonem. Karta dobra wydaje sie lepsza od GeForce 6200. Ramy zawsze moźna dokupić teraz nie jest to aź tak strasznie kosztowna inwestycja.
.2.
Strona 1 / 1