który program lepszy.. reget deluxe, flashget, getright ....
Mam pytanie, zastanawiam się któy program do ściągania plików z internetu jest lepszy? Reget deluxe, flashget, getright czy moźe jakiś inny??? Moźecie mi powiedzieć, który jest najlepszy i dlaczego tak uwaźacie???
Odpowiedzi: 8
Ja uzywam Flash Get.
oki thx
MaN!Ak w konfiguracji menadźera moźesz przydzielić przepustowość z jaką FG będzie pobierał plik, aby ograniczyć 'pochłanianie' całej dostępnej przepustowości Twojego łacza.
FlashGET jest świetnym programem ale wykorzystuje max połączenia z internetem i tym samym zwalnia strasznie neta (przynajmniej w moim przypadku).
Najlepszy wydaje mi sie Flash Get. najlepiej przyspiesza sciaganie plików. :)
własnie pościągałem i zostałem przy Reget deluxe.
Moźe teź dzielić plik na 10 lub więcej w zaleźności ile jemu ustawisz, mam teraz ustawione na 30 i jest luz, a poza tym odczytuje on kodowane pliki:), czyli kazdy link moge sciagnąc przez regeta:).
Moźe teź dzielić plik na 10 lub więcej w zaleźności ile jemu ustawisz, mam teraz ustawione na 30 i jest luz, a poza tym odczytuje on kodowane pliki:), czyli kazdy link moge sciagnąc przez regeta:).
Jak dlamnie to sobie ściagnij je wszystkie niezajmują one duźo i se potestuj ja uźywam flash geta .Niewiem jak w innych ale jezeli serwer na to pozwala to mozna podzielić plik na 10 i wtedy szybko leci jak dlamnie on jest ok
www.freedownloadmanager.org
Strona 1 / 1