który najlepszy?
Jakie według Was najelpsze są programy które likiwudują adwarei spyware oraz trojany?
Ad–aware czy moźe Spybot –Search and Destroy? A moźe jeszcze jakiś inny? :?:
Ad–aware czy moźe Spybot –Search and Destroy? A moźe jeszcze jakiś inny? :?:
Odpowiedzi: 12
Ja ogólnie uźywam MKS_Vir teraz juź 2004 bo po update 2003 mam 2004.... jak narazie nic przykrego jeszcze mi sie nie przydaźyło..... raz na jakiś czas skanuję kompa Ad–aware 6.0..... jak do tej pory nie miałem problemów z wiruskami.
Ja tam nie potrzebuje takich progsów, bo nie szwendam się po "nieposkromionych obszarach neta". Jak coś wymyka się spod kontroli – mówimy sobie cześć i po sprawie.
PS. Ale dzięki, jak kiedyś bede potzrebiował cuś takiego, to juz bede wiedział co jest najlepsze.
PS. Ale dzięki, jak kiedyś bede potzrebiował cuś takiego, to juz bede wiedział co jest najlepsze.
DZieki wirus. A ten Pest Patrol faktycznie jest niezły. Szkoda ze shareware :wink: Musze sprawdzic ten Tauscan.
fidelio:Mam Avasta + Zone Alarm. Jak myślisz dobry zestaw na trojany? :?:
Na papierze tak. Zobaczymy, jak wyjdzie w rzeczywistości :wink:
A serio to musisz go dobrze skonfigurować, no i uaktualniać bazy :lol:
Jeszcze odnośnie wątku głównego
– antytrojany: Tauscan i Pest Patrol (ten drugi jest w zasadzie anty–wszystko–co–nie–jest–wirusem :D ).
Ale jednak grunt to rzeczywiście dobry antywirus z włączonym monitorem.
Mam Avasta + Zone Alarm. Jak myslisz dobry zestaw na trojany? :?:
Dobry program antywirusowy nie pozwoli na sciagniecie trojana a dobry firewall nie pozwoli na uruchomienie trojana znajdujacego sie na dysku.
El Nino, mi te zpodobają się te dwa programy. A co w takim razie najlepszego jest do eliminacji trojanów?
:?:
:?:
Do trojanow sa troche inne programy, ale te ktore wymieniles sa IMO najlepsze z jakimi sie zetknalem. Pomimo jednak tego, ze Adware ma swoj "monitor" – Ad–aware, ktory czuwajac nie pozwala na zalaczenie sie czegokolwiek na kompie, to jednak preferuje SpyBota. Jest darmowy a uaktualnienia bazy sa regularne i bardzo czeste.fidelio:Jakie według Was najelpsze są programy które likiwudują adwarei spyware oraz trojany?
Ja tez go uzywam jest prosty w obsłudze i chyba skuteczny.
Mi się podoba Ad–Ware 6 Pro
Mi się podoba Ad–Ware 6 Pro
SpySweeper i SpyStopper
Strona 1 / 1