Który komunikator jest lepszy
:twisted: ciekawe który wygra
Odpowiedzi: 20
Tlen.
niestety nie znalazłem do Tlena znalazłem tylko do gg jak chcesz to ci moge przesłać Mailem musze przyznać źe gg po zainstalowaniu tej wyczki od razu szybcie chodzi ale i tak Tlen jest lepszy :)
Yoyo. Jest jakis baner–killer do tlena??? Jesli tak prosze o link :D
Nie widze potrzeby instalowania Tlena skoro uzywa sie tylko protokolu gg. by w pelni wykorzystac mozliwosci Tlena (nie ma co ukrywac – sa na prawde duzo wieksze od GG), trzebaby wszystkich swoich znajomych namowic do zarejstrowania sie w Tlenie. Ktos tego probowal? POowodzenia :D
A wiecie co? tak namawiacie na tego tlena ze sie skusze i pouzywam go przez kilka dni, a potem zobacze co jest bardziej mi odpowiednie :)
Prośba do Admina jeśli jest to moźliwe prosił bym by w "Profil" w opcjach "Te informacje będą widoczne publicznie" była mozliwość w pisania numeru na "Tlena " :twisted: :twisted: :twisted:
Stad moźecie ściagna najnowsza wersje Tlena
hxxp://idi.tlen.pl/tleninst381.exe
po ściagnięciu i za instalowaniu najlepiej jest w opcjach Tlen.pl /Skórki zmienić ze standardowej na inna ja mam obecnie na "Tlen zielony " :twisted:
Stad moźecie ściagna najnowsza wersje Tlena
hxxp://idi.tlen.pl/tleninst381.exe
po ściagnięciu i za instalowaniu najlepiej jest w opcjach Tlen.pl /Skórki zmienić ze standardowej na inna ja mam obecnie na "Tlen zielony " :twisted:
The_judge:ale problem jest taki ze o ile wiem (to chyba Dawid!! pisal) to by moc wysylac wiadomosci z tlena na gg to trzeba miec zainstalowany nie tylko tlen, ale takze gg. Wiec osobiscie nie widze potrzeby by zawalc sobie dysk 2 programami, gdy mozna miec tylko jeden
Jakby tak było to tez nie uzywalbym tlena tylko gg... ale juz Dawid!! napisal ze wystarczy tylko tlen i jest gud :wink:
Dawid!! jeszcze przed nami duzo pracy :D Trzeba nawrocic jeszcze wielu "nie wiernych" :D
Dałem tego Topica na inne Forum zobaczcie sobie wynik :) http://p205.com/forumxp/viewtopic.php?t=3864
Cytat z Centrum XP
Cytat z Drugiego Forum
ThomasO czy to jesteś ty :) jak tak to widze ze zmieniłeś jednak zdanie
Ps. Dzięki Adamusss za w sparcie w tym topicu :) Mam na dzieje ze dzięki nam tlen zyskał większą popularność :twisted:
Cytat z Centrum XP
Thomas0:gg
Cytat z Drugiego Forum
Thomas0:Który lepszy? Chyba Tlen, ale ja z przyzwyczajenia uźywam GG. :)
ThomasO czy to jesteś ty :) jak tak to widze ze zmieniłeś jednak zdanie
Ps. Dzięki Adamusss za w sparcie w tym topicu :) Mam na dzieje ze dzięki nam tlen zyskał większą popularność :twisted:
Nie trzeba mieć później to sprostowałem !!!!!!!!!!!!
ale problem jest taki ze o ile wiem (to chyba Dawid!! pisal) to by moc wysylac wiadomosci z tlena na gg to trzeba miec zainstalowany nie tylko tlen, ale takze gg. Wiec osobiscie nie widze potrzeby by zawalc sobie dysk 2 programami, gdy mozna miec tylko jeden
ale problem jest taki ze o ile wiem (to chyba Dawid!! pisal) to by moc wysylac wiadomosci z tlena na gg to trzeba miec zainstalowany nie tylko tlen, ale takze gg. Wiec osobiscie nie widze potrzeby by zawalc sobie dysk 2 programami, gdy mozna miec tylko jeden
Ale The Judge to ze duzo Twoich znajomych korzysta z gg to nie problem .... TLEN OBSLUGUJE GG i to z duzym powodzeniem, bo sam tak mam, wiekszosc moich znajomych tez korzysta z gg i bez klopotow z nimi rozmawiam prze tlena.
Ja wcale nie zmuszam nikogo do korzystania z tlena, po prostu mowie ze wg mnie jest duzooo lepszy od gg (na gg jechalem z 0,5 roku)
Ja wcale nie zmuszam nikogo do korzystania z tlena, po prostu mowie ze wg mnie jest duzooo lepszy od gg (na gg jechalem z 0,5 roku)
powiem ci tak : w moim odczuciu GG jest lepszy tylko i wylacznie z tego powodu ze jest popularniejszy (nie znam nikogo – z moich znajomych kto by uzywal innego komunikatora). Komunikator jest po to by sie komunikowac, a w obecnej mi sytuacji gg spelnia ta funkcje o wiele lepiej od jakiego kolwiek innego komunikatora.
Gdyby inni uzywali Tlen, to ja na 100% tez bym go uzywal. :)
Gdyby inni uzywali Tlen, to ja na 100% tez bym go uzywal. :)
The_judge moje pytanie brzmiało który komunikator jest lepszy a nie który popularniejszy !! Mam za tem takie pytanie jak by Tlen i GG miało po tyle samo uzytkowników to co byś wolał Tlena czy GG ???
The_judge moje pytanie brzmiało który komunikator jest lepszy a nie który popularniejszy !! Mam za tem takie pytanie jak by Tlen i GG miało po tyle samo uzytkowników to co byś wolał Tlena czy GG ???
Adamusss:GG jest bardziej popularne..
i wlasnie tylo dlatego go uzywam, tak jak zapewne wiekszosc innych uzytkownikow :)
GG jest bardziej popularne.. moge sie zalozyc ze wiekszosc obstawiajacych gg nawet nie widzialo tlena... ale ich sprawa :wink:
Dawid nie pękaj jestem z Tobą, Tlenik jest super, ja mam zarówno Tlen jak i GG, nie ziintegrowane, no i Tlenik mi się podoba bardziej...
pozdrawiam...
pozdrawiam...
Widze źe moje argumęty co do Tlena was nie przekonały mówi sie trudno pomimo drastycznej poraźki Tlena ja wciąź uwaźam źe Tlen jest lepszy ale widze ze jestem w mniejszości :(
oczywiście źe na tle.....ooff na gadoo–gadoo :D