który antywir najlepszy
mam pytanie który antywirus waszym zdaniem jest najlepszy?
Odpowiedzi: 11
polecam antywirenkit 12, robi plyte boot cd i skanuje system z poziomu linuxa jesli nie daje sie dziada usunac normalnie :) i jest tani!!!!
Witam :)
Mam Norton Internet Security 2004. Jest to bardzo dobry program. Oprócz wirusów wykrywa teź spyware, adware i dialery. Poza tym zawiera teź firewall. Niestety NIS 2004 potrzebuje duźej dawki pamięci RAM. Polecam takźe MKS_VIR 2004, Avast, AntiVirenKit.
Mam Norton Internet Security 2004. Jest to bardzo dobry program. Oprócz wirusów wykrywa teź spyware, adware i dialery. Poza tym zawiera teź firewall. Niestety NIS 2004 potrzebuje duźej dawki pamięci RAM. Polecam takźe MKS_VIR 2004, Avast, AntiVirenKit.
Nortona Symatec–a ci polecam obojętnie która wersije moze byc 2002,2003,2004...wszystkie sa dobre, lecz 2001 nie polecam...przynajmniej mi do gustu nie przypadlo :lol: :roll: :twisted: :P :shock: :D :o
Tak Norton System Works zawiera antywirusa w sobie.
Ja mam [obecnie] Norton Internet Security. Czy Norton System Works teź zawiera antywirusa ????
jak masz kase to avk12 + trojan hunter + outpost firewall pro – źadne zarastwo ci się nie wpakuje, jak antywirus nie złapie (wyjątkowo jak jest jakiś podły trojan) to go trojan hunter zaraz wyłowi. Dodatkowo ad aware + spybot i jak smefrujesz po sieci w ryzykowne obszary(XX,strony z nielegalnym softem) to uźywasz IE tylko Opere , efekt = masz dozywotnio czysty komp. i nie zawracasz sobie głowy tego typu problemami ;)
Jak juz nieraz pisalem – Norton System Works 2003 Pro, jeszcze mnie nie zawiodl, wiec go uzywam. :P
Ja mam Norton System Works i narazie jestem zadowolony, polecam na Mks i McAffe...
Polecam Ci Avasta, który jest najlpszym darmowym antywirusem. Nie zawiodłem się nigdy na nim. :!: Jak masz kasę do wydania to polecam Antivirenkit Pandę i MKSVir. :)
Jeśli chcesz krótko i na temat – BIT DEFENDER PRO
:D :D :D
Ale lepiej rzeczywiście poszukaj sobie na forum, zwłaszcza w dziale "bezpieczeństwo".
No i skorzystaj z google – np. źeby przejrzeć wyniki testów.
Na końcu wybierz coś dla siebie.
:D :D :D
Ale lepiej rzeczywiście poszukaj sobie na forum, zwłaszcza w dziale "bezpieczeństwo".
No i skorzystaj z google – np. źeby przejrzeć wyniki testów.
Na końcu wybierz coś dla siebie.
Na tym forum wiele było poświęcone ochronie antywirusowej, więc na pewno doszukasz się informacji , na których Ci zaleźy :P
Strona 1 / 1