który akcelerator pobierania plików polecacie?

Witam
Pytanie jest proste i juź zawarte w temacie. Ostatnio zainstalowałem sobie DAP–a i miałem z nim kłopot ale po zainstalowaniu nowej wersji kłopot zniknął. Za to przeczytałem źe on "napakowany" róźnym świństwem typu adwary, spywary i wszelkiej maści szpiedzy :x Prawda to :?: Pozdrawiam

Odpowiedzi: 5

No to Cie rozczaruje, uzywalem.

A czym sie rozni FlashGet od NetTrasport ? Iloscia zbednych funkcji ktore z NetTransport zostaly wywalone i bardzo dobrze, pozatym jest to praktycznie to samo... FlashGet jest troche ociezala i przeladowana krowa i z wiekszosci jego dodatkowych funkcji nigdy nie skorzystalem i teraz uzywajac NetTransport wcale za nimi nie tesknie :wink:
mettal
Dodano
09.02.2006 15:36:01
mettal:
...wedlug mnie najlepszy

bo widocznie FlashGet'a nie uźywałeś :)
MetaVirus
Dodano
09.02.2006 15:31:35
A co tam, tez se nabazgram :P

NetTransport – osobiscie testowalem chyba wszystkie menedzery i pozostal tylko ten, wedlug mnie najlepszy, bez zbednych bajerow i funkcji, ale szybki, pewny i bardzo wygodny w uzytkowaniu.
mettal
Dodano
09.02.2006 15:14:11
mzhm:
Dzięki z tym źe to tak trochę obok pytania. Jakie są to ja wiem ale jakie są dobre, ot, to jest pytanie :)
GetRight IMO
damiancore
Dodano
09.02.2006 15:05:24
Dzięki z tym źe to tak trochę obok pytania. Jakie są to ja wiem ale jakie są dobre, ot, to jest pytanie :)
mzhm
Dodano
09.02.2006 15:03:49
mzhm
Dodano:
09.02.2006 14:24:14
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1