Ksywki
Na jakiej podstawie stworzyliście swoje ksywki:
ja np.
Mam na imię damian, więc uciąłem "an" i zostało dami, a potem dodałem skrót naszego kraju PL(Polska) –– i wyszło damipl :) :)
ja np.
Mam na imię damian, więc uciąłem "an" i zostało dami, a potem dodałem skrót naszego kraju PL(Polska) –– i wyszło damipl :) :)
Odpowiedzi: 20
Bejkrools:Ps.:Najbardziej smakują mi te pizzowe:)
cebulowe wymiataja :D
pozdro
gieras:a ja myslalem ze to od tych czosnkowych ciateczek :mrgreen:
No, po częsci masz racje:) Ale ja podałem ocicjalną wersje :wink: Ps.:Najbardziej smakują mi te pizzowe:)
Padre:Moj dlatego taki, ze inny ktory moglby byc, byl za dlugi: "Ojciec chrzestny" :P .
A ten gusioo to od "Gęgusia" pochodzi ? :shock:
Toź wyźej napisałem, czytaj całe tematy :mrgreen:
Szuja –> bo szuja ze mnie i tyle ... :)
27 –> tyle mialem wiosen jak zakladalem to konto na o2.
27 –> tyle mialem wiosen jak zakladalem to konto na o2.
Padre:Moj dlatego taki, ze inny ktory moglby byc, byl za dlugi: "Ojciec chrzestny" :P .
Pewnie – a pierdoła juź był zajęty :mrgreen:
Padre:
Jeźeli zacznie pisać "Czeszcz Balbina, czo robisz ?" to .... trafiłeś :wink:
Moj dlatego taki, ze inny ktory moglby byc, byl za dlugi: "Ojciec chrzestny" :P .
a ja myslalem ze to od tych czosnkowych ciateczek :mrgreen:
Bejkrools:
1.Na nazwisko mam Piekarz:);
2.ang. Backer (czyt. bejeker);
3.Jestem człowiekiem z zasadami (rules);
4.Mała przeróbka zachowując podobne pierwotne brzmienie rules –> rools (przez oo jest bardziej cool:D);
5.Bejk(–er bylo zbędne) + rools.
1.Na nazwisko mam Piekarz:);
2.ang. Backer (czyt. bejeker);
3.Jestem człowiekiem z zasadami (rules);
4.Mała przeróbka zachowując podobne pierwotne brzmienie rules –> rools (przez oo jest bardziej cool:D);
5.Bejk(–er bylo zbędne) + rools.
hm... nie wiem czy jestes tego godny czytelniku, ale moja ksywka pochodzi od połączenia Mariusz(czyli ja)i Maryja(bo tak mi sie walnelo podczas tworzenia nowego wyznania złomicyzmu, ktorego bostwem jest Wielki Zlom), i powastal maryjush(pierwotnie maryjusz). tak wiec idzcie ze zlomem! wszelkie pytania i watpliwosci pod adresem mariusz_markiewicz@o2.pl
moja xywka powstala od zespolu "KoRn" ktorego jestem fanem, dodalem "ias" :D i wyszlo
KoRnias :D
wczesniej mialem KoRnik
ale zmienilem na KoRnias :D
pozdrwaiam
KoRnias :D
wczesniej mialem KoRnik
ale zmienilem na KoRnias :D
pozdrwaiam
FERRER – bo tak na mnie wołaja a dlatego ze interesuje sie Ferrari (nie mylic z ferrerem z Buena Vista Social Club) ;)
Ad@$:P.S. Z czym mi sie twoj nik kojarzy to... ani nie smialbym pisac :mrgreen:.
To dobrze. W Chorzowie czesto bywam to w paplok byś dostać mógł.
–––– Update– ––––
Taki źarcik to był.
gusioo:To sie Wam źle kojarzy.
Nie wiem czy tu staropolska forme do adika przyjales, bo ja tak nie kojarze, jeno stwierdzam, przypuszczam.
P.S. Z czym mi sie twoj nik kojarzy to... ani nie smialbym pisac :mrgreen:.
Ad@$:A jo z koleji myśloł, źe to związone z pewnym przejściem gronicznym Gusiew . Widać piknie, źem się mylił, bo Gusioo to jest z tych tarnowkich guru–ów, nie ;–) :mrgreen: :lol:
adik154:mi to sie z gumisiami kojarzy :P
To sie Wam źle kojarzy.
mi to sie z gumisiami kojarzy :P
A jo z koleji myśloł, źe to związone z pewnym przejściem gronicznym Gusiew . Widać piknie, źem się mylił, bo Gusioo to jest z tych tarnowkich guru–ów, nie ;–) :mrgreen: :lol:
Rebe:gusioo:Gusioo bo gryfny ze mnie chopak :mrgreen:
:shock: A ja źech myslołech, źe to jaki skrótowiec od "sio gówniarzu" :mrgreen:
Powino być: "ja źech myśloł" ;)
To źeś źle mysloł :mrgreen:
Ty, purysta :lol: – jeźeli juź to "ja myślałem", a w ogóle to nic Ci do mego ... wokabularza . Nadto zwaź bym Cię netykietą nie poszczuł :lol:
Rebe
Czep sie :mrgreen:
Gusioo
Panowie z TP dali mi takiego logina do SDI :lol: :lol:
I tak zostało :P
I tak zostało :P
gusioo:Gusioo bo gryfny ze mnie chopak :mrgreen:
:shock: A ja źech myslołech, źe to jaki skrótowiec od "sio gówniarzu" :mrgreen:
Gusioo bo gryfny ze mnie chopak :mrgreen: