krytyka
Po raz ostatni informuje zwlaszcza niektorych uzytkownikow ze bedziemy sie zegnac z ludzimi, ktorzy nie potrafia zachowac minimum kultury. Mam tu na mysli chamskie i wulgarne odzywki, cytowanie prywatnej korespondencji itd.
Jak ktos slusznie zauwazyl jestsemy tu zeby sobie pomagac, a nie obrazac.
Jak ktos slusznie zauwazyl jestsemy tu zeby sobie pomagac, a nie obrazac.
Odpowiedzi: 7
cze,
hmmm, jestem tu od nie dawna i teraz dopiero dowiedzialem sie ze Liczba postow dla niektorych jest wyznacznikiem wielkosci..
Ja wyznaje zasade :
Mam problem – pisze,
nie mam problemow – czytam i ucze sie od bardziej doswiadczonych ...
Nie wiem ile mam postow, nie sprawdzalem i nie interesuje mnie to...
Ale KULTURA obowiazuje zawsze !!!
Nara, do "przeczytania" w innym poście !
hmmm, jestem tu od nie dawna i teraz dopiero dowiedzialem sie ze Liczba postow dla niektorych jest wyznacznikiem wielkosci..
Ja wyznaje zasade :
Mam problem – pisze,
nie mam problemow – czytam i ucze sie od bardziej doswiadczonych ...
Nie wiem ile mam postow, nie sprawdzalem i nie interesuje mnie to...
Ale KULTURA obowiazuje zawsze !!!
Nara, do "przeczytania" w innym poście !
beriam:Adamusss:beriam:bułwikowski:ok
bułwikowski Twoje wypowiedzi zaczynaja mi dzialac na nerwy , jesli sie z ty zgadzasz , to nie musisz tego zaraz pisac , no chyba , ze chcesz szybko byc w czołowce ludzi piszacych posty :x , ale dodam , ze one i tak nic waznego nie wnosza ...
wiec jesli masz pisac o pierdolach to sobie odpusc ,
licze na to , ze zweryfikujesz swoja postawe i zaczniesz pisac rozsadnie i pomagac innym uzytkownika , w koncu po to jest to forum ... :wink:
Sam chciałem cos takiego napisac ale Beriam byłes pierwszy o kilka minut :)
Mr. Bułwikowski chce po prostu szybciutko nabic sobie liczbe postow..
Ja mimo ze zarejestrowany jestem od 02 wrzesnia '02 roku mam TYLKO około 140 postow i wcale mi z tym nie jest źle 8)
Nie chodzi przeciez o ilosc tylko o jakosc :D
niestety duuuzo namieszalem postaram sie zmieni
Adamusss:beriam:bułwikowski:ok
bułwikowski Twoje wypowiedzi zaczynaja mi dzialac na nerwy , jesli sie z ty zgadzasz , to nie musisz tego zaraz pisac , no chyba , ze chcesz szybko byc w czołowce ludzi piszacych posty :x , ale dodam , ze one i tak nic waznego nie wnosza ...
licze na to , ze zweryfikujesz swoja postawe i zaczniesz pisac rozsadnie i pomagac innym uzytkownika , w koncu po to jest to forum ... :wink:
Ja mimo ze zarejestrowany jestem od 02 wrzesnia '02 roku mam TYLKO około 140 postow i wcale mi z tym nie jest źle 8)
Nie chodzi przeciez o ilosc tylko o jakosc :D
beriam:bułwikowski:ok
przyjąłem twoją wypowiedź do serca i postaram się zmienić !
przyjąłem twoją wypowiedź do serca i postaram się zmienić !
bułwikowski:ok
Strona 1 / 1