KREATOR
Witam !!! Mój problem polega na tym, źe od jakiegoś czasu jak podłączę skaner to nie wyskakuję mi w "Mój kompuetr" Kreator skanera!!! Przyzwyczaiłem się do uźywania go, ale nie wiem gdzie go mam znaleść, gdyź nie chce tereaz wyskakiwać.
Gdzie mam go znaleść. !!! Odinastalowałem i zainstalowałem sterowniki od nowa i nic. Skaner widzi ale nie wyskakuje w Mój kompuer jako dodatkowa ikonka.
Gdzie mam go znaleść. !!! Odinastalowałem i zainstalowałem sterowniki od nowa i nic. Skaner widzi ale nie wyskakuje w Mój kompuer jako dodatkowa ikonka.
Odpowiedzi: 1
Czy chodzi Ci o dodatkową grupę w "moim komputerze" pod nazwą " skanery i aparaty fotograficzne"?
Nie wiem, czy dobrze podpowiem, ale sprawdz czy masz w rejestrze takie cuś:
HKLM–>Software–>Microsoft–>Windows–>Current Version–>Explorer–>MyComputer–>Name Space–>Delegate Folders –>{E211B736–43FD–11D1–9EFB–0000F8757FCD}
Jeśli tego nie masz, to dodaj wpis do rejestru (klikasz prawym na Delagate Folders – Nowy Klucz. W nazwę wpisujesz to co jest powyźej w { } a następnie w prawym oknie klikasz prawym i "modyfikuj" i dane wartości wpisujesz jako "Scanners & Cameras".
Mam nadzieję, źe to pomoźe.
Pozdrawiam
Lia
Nie wiem, czy dobrze podpowiem, ale sprawdz czy masz w rejestrze takie cuś:
HKLM–>Software–>Microsoft–>Windows–>Current Version–>Explorer–>MyComputer–>Name Space–>Delegate Folders –>{E211B736–43FD–11D1–9EFB–0000F8757FCD}
Jeśli tego nie masz, to dodaj wpis do rejestru (klikasz prawym na Delagate Folders – Nowy Klucz. W nazwę wpisujesz to co jest powyźej w { } a następnie w prawym oknie klikasz prawym i "modyfikuj" i dane wartości wpisujesz jako "Scanners & Cameras".
Mam nadzieję, źe to pomoźe.
Pozdrawiam
Lia
Strona 1 / 1