kradzieź transferu
Mam sobie sieć od tepsy. 6 megsów czy jakoś tak i 4 numerki ip. Znajomy postawił serwer podzielił to na mieszkania. Na pewien komputer powinno przypadać około 1 megsa – tymczasem strony otwierają się baaardzo powoli. Wydaje mi się, źe ten mój znajomy moźe robić mi kuku :roll: . Nie ma on fizycznego dostępu do serwera, jedynie zdalny przez internet. Ale czy moźe one do czegoś wykorzystywać ten transfer? Ostatnio prosił mnie o dodatkowy nr ip? Czy mam dzwonić do tepsy, źe coś zchrzanili :x A jeźeli moźliwe, źe mnie skrobie to jest jakiś prosty sposób źeby go nakryć na gorącym uczynku??
Odpowiedzi: 3
Sprawa juź wymyślona – kliku mieszkańców zrobiło się zbyt mądrych i ciągneli jak świnie – zostali uziemieni :twisted: Dzięki za pomoc :)
hmmm jak kolo odpalil jakiegos p2p i po 500 polaczen tcp/ip na zadanie to potrafi zapachac kazde lacze bo tpc/ip dzieli lacze na kazde polaczenie tak samo odpal jakiegos sniffera sieci to sie dowiesz wiecej moze jakis szit ?
cerebrar jak Ty jesteś właścicielem łącza , znajdź innego czyt. bardziej zaufanego znajomego w te klocki który sprawdzi Twoje wątpliwości. Tutaj nawet nie podałeś na jaki systemie serwer został postawiony i czy podzielone zostało pasmo i czy nałoźone jakies ograniczenia . Myślę źe tego nie napiszesz , bo zwyczajnie tego nie wiesz, i trudno będzie cos sensownego wymyślić bez tych danych.
Strona 1 / 1