krótka piłka, z w2000 na xphe
Wiem, źe zawracam gitare, wiem, źe jestem lamer, wiem, źe mimo lecącej mi trzydziestki zadaje moźe głupie i prymitywne pytania, ale...
Mam w2000pro licencyjnego na kompie, mam teź xp he z licencją, czy czy warto przesiąść się na xphe z 2000 pro? Krótka wasza opinia.
PS
Moźe nie ten dział, ale skoro tu wszyscy piszą o XP, a ja wróciłem z XP na 2000, to zadaje takie lamerskie pytanie, bo nie wiem, czy Microsoft ma zamiar robić jakieś dodatki na 2000, czy całe siły postawią na XP i 2003...
Mam w2000pro licencyjnego na kompie, mam teź xp he z licencją, czy czy warto przesiąść się na xphe z 2000 pro? Krótka wasza opinia.
PS
Moźe nie ten dział, ale skoro tu wszyscy piszą o XP, a ja wróciłem z XP na 2000, to zadaje takie lamerskie pytanie, bo nie wiem, czy Microsoft ma zamiar robić jakieś dodatki na 2000, czy całe siły postawią na XP i 2003...
Odpowiedzi: 2
wg mnie nie ma co sobie zawracac (_Y_).
Jednym slowem zgadzam sie z przedmowca:)
Jesli wszystko Ci dziala, a nie masz co robic to po prostu pograj w pasjansa ;)
Jednym slowem zgadzam sie z przedmowca:)
Jesli wszystko Ci dziala, a nie masz co robic to po prostu pograj w pasjansa ;)
cisar:
Jeśli ci wszystko działało (gry , filmy inne multimedia) , a wiem źe to mozliwe, bowiem WIN 2000 to stabilny jak skała system to odp. brzmi : nie , tym bardziej źe ta przesiadka na wersję Home miałaby nastąpić
Strona 1 / 1