Kpeflk32.exe
Mam pewien drobny, ale irytujący problem. Otóź gdy chcę zamknąć system, wyskakuje okienko "Trwa zamykanie programu...Kpeflk32.exe". Co zrobić, by to okienko sięnie pojawiało?
Dziękuję z góry :!:
Dziękuję z góry :!:
Odpowiedzi: 6
EL NINO, bardzo moźliwe, źe to był wirus lub trojan, choć aktualizowany Antivir Personal nic nie wykrył.
Teraz co chwila łapię z netu takie badziewia :x . Pod XP był wciąź uźywany, więc trzeba go wywalić np. pod 98.
Dzięki za rady :!:
Teraz co chwila łapię z netu takie badziewia :x . Pod XP był wciąź uźywany, więc trzeba go wywalić np. pod 98.
Dzięki za rady :!:
Popupy sie wlaczaja ? Jakie ? A moze to Poslaniec ktorego mozesz wylaczyc ?
A jest jakas łatka do win na takie badziewia? Bo u mnie na Lanie ktoś to ma i ciągle przechodzi mi na kompa i mi sie pop–upy wlączają. Czy mozna to jakos wyl.?
sapero, tylko po co czekac na zamkniecie, skoro to pewnie jakies swinstwo ? W calym necie nie ma slowa wzmianki o takim pliku. Jesli nie jest to jakis egzotyczny programik (a mimo to powinna byc jakas mala wzmianka), to bedzie pewnie generowany z losowa nazwa przez trojana/wirusa.
HKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop
WaitToKillAppTimeout zmień na 2000
windows będzie czekał max 2s aź program się zamknie. Jeśli nie zrobi tego sam to dostanie kopa :)
WaitToKillAppTimeout zmień na 2000
windows będzie czekał max 2s aź program się zamknie. Jeśli nie zrobi tego sam to dostanie kopa :)
Przed zamknieciem wylaczyc taki proces, przeszukac dysk oraz rejestr szukajac "Kpeflk32.exe" i pousuwac zewszad.
Strona 1 / 1