kosztorysowanie pilne
Wiyam
Szukam programu do kosztorysowania np konstukcji dachowej glazury itp.Jak sie takowy nazywa bo niewiem czego szukać
Szukam programu do kosztorysowania np konstukcji dachowej glazury itp.Jak sie takowy nazywa bo niewiem czego szukać
Odpowiedzi: 6
myślę źe to wynika samo z siebie ludzie polecają to co znają i uwazają za dobre ,ale twoja rada Rebe bardzo mi pomogła za co wielkie dzieki będe pamiętał aby korzystać częściej z gogle :D
Jakoś w tym tekście :
"Szukam programu do kosztorysowania np konstukcji dachowej glazury itp.Jak sie takowy nazywa bo niewiem czego szukać" nie zauwazłem prośby o o cenę. Podąłeś tylko przykład elementu do wyceny. Przykład podkreślam.
Ja zrobiłem to samo podąłem Ci przykład frazy, która powoduje to, źe moźna znaleźć programy – ich nazwy równieź.
"Szukam programu do kosztorysowania np konstukcji dachowej glazury itp.Jak sie takowy nazywa bo niewiem czego szukać" nie zauwazłem prośby o o cenę. Podąłeś tylko przykład elementu do wyceny. Przykład podkreślam.
Ja zrobiłem to samo podąłem Ci przykład frazy, która powoduje to, źe moźna znaleźć programy – ich nazwy równieź.
co za źyczliwośc człowiek sie pyta i dostaje odpowiedz poszukaj sobie programów jest kupa ale jaki jest dobry ?
Poniewaź mnie się bez specjalnego trudu udąło znaleźć wyniki w googlach po wpisaniu "kosztorysowanie program" to myślę, źe i Tobie się powiedzie.
Potem juź tylko kontakt z producentem czy dystrybutorem i po sprawie.
Potem juź tylko kontakt z producentem czy dystrybutorem i po sprawie.
nie moge nic znaleźć na remat forte tylko meble kuchenne jakby adres producenta albo jakieś inne programy ? słyszałem o normie?
Forte ale chyba płatny. Nie wiem, czy dają do niego całą bazę danych. Program jest zrobiony całkowicie po polsku i jest bardzo łatwy w obsłudze (kwestja znajomości obliczeń). Szczerze polecam. Jeśli ci się uda znaleźć w internecie to będę wdzięczny o informację i namiary na niego. Pozdro!
Strona 1 / 1