Kosmetyka windowsa + problem...

Jestem wielkim fanaykiem "kosmetyki" windowsa... wszystko musi byc na miejscu, co to pixelka, wszystko musi byc pod moj gust... chcialem wprowadzic kilka bajerkow na pulpit [jako elementy sieci web], i pojawil mi sie ten piekielny pasek!!! Taki znany z win98... chcialbym sie zapytac, jak mozna go usunac bez zadnych dziwnych programow [bo wiem, ze i takie sa]. Obrazek ponizej.

Odpowiedzi: 9

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH! JEDNAK MAM DOWNA... ja glupi zamiast zaznaczyc – odznaczalem. Przepraszam wszystkich, ze zrobilem taki problem z niczego... mialem jakis zly dzien. Pozdrawiam i dziekuje za pomoc...
Bery
Dodano
14.01.2005 14:51:51
Nie, nie, nie... wlasnie chce usunac ten pasek dla wszystkich ikon jednoczesnie, ale nie wiem, dlaczego to nie dziala....;/
Bery
Dodano
14.01.2005 14:50:23
Bery:
chcialem wprowadzic kilka bajerkow na pulpit [jako elementy sieci web], i pojawil mi sie ten piekielny pasek!!!

jeśli juź bawisz się w bajerkowanie windy pod wzgledem wizualnym to po pierwsze ukrywasz ikony pulpitu i robisz ich odpowiedniki np. programem avedesk lub wogóle pozbywasz sie tychźe.
wiedom
Dodano
14.01.2005 14:34:51
Nie zrozumieliście się.

Bery chce usunąć cień pod napisem AKTYWNEJ ikony który pokazuje sie po kliknieciu na nią.

W opcji:
Panel sterowania – system – zaawansowane – wydajność – efekty wizualne – uźyj cieni dla etykiet ikon....
włącza/wyłącza się cienie wszystkich ikon naraz

Teź kiedyś chciałem to wyłączyć. Ale nie udało mi się i zrezygnowałem.
DanielK
Dodano
14.01.2005 02:05:34
chyba jednak mam downa:P [mamusia mi nie mowila:P:P], bo te sposoby/rady/porady/parady:P [niepotrzebne skreslic] nie dzialaja...;/
Bery
Dodano
13.01.2005 16:57:27
@MarcinX
Dzieki za uscislenie – z pamieci jechalem a to juz nie te lata :) i nie ten system przed oczami.
Szuja27
Dodano
13.01.2005 16:42:34
Bery:
troche niezrozumiale napisane;/ albo ja mam downa;]

To juz sam oceń :P :wink:

Prawym na pulpicie >> Rozmieśc ikony według >> Zablokuj elementy sieci Web na pulpicie
Powinno byc odznaczone
Tak w ramch scisłości
Bobi
Dodano
13.01.2005 16:34:20
Szuja27:
A przypadkiem "panel sterowania/system/wydajnosc ..." i w liscie opcji "cienie etykiet ikon pulpitu" czy jakos tak ... :wink:

Niewiem czy to będzie jaśniej ale prościej nie idzie.

Panel sterowania :arrow: system :arrow: zaawansowane :arrow: wydajność :arrow: efekty wizualne :arrow: uźyj cieni dla etykiet ikon....
MarcinX
Dodano
13.01.2005 16:32:07
troche niezrozumiale napisane;/ albo ja mam downa;]
Bery
Dodano
13.01.2005 16:22:19
Bery
Dodano:
13.01.2005 16:01:55
Komentarzy:
9