korespondencja seryjna/ godziny
tworzę korespondencję seryjną pod wordem, importuję czas z komórek excela o formacie gg:mm, np 13:42...
przy sprawdzaniu pól pod wordem zamiast godziny pokazuje sie to sformatowane na tekst, czyli np: 0,333333, co mam zrobić aby word pokazywał mi godzinę z excela w takim formacie jak ta excelowa?
dzięki za kaźdą pomoc...
przy sprawdzaniu pól pod wordem zamiast godziny pokazuje sie to sformatowane na tekst, czyli np: 0,333333, co mam zrobić aby word pokazywał mi godzinę z excela w takim formacie jak ta excelowa?
dzięki za kaźdą pomoc...
Odpowiedzi: 2
dałem w formatuj komórki pierwszą pozycje na liście czyli 13:30 i wpisałem ze dwie przykładowe godziny w sposób "gg:mm". Skopiowałem komórki, otworzyłem Worda wkleiłem jako Obiekt MS Excel z opcją jako łacze i działa przynajmniej w MS Office 2000. Spróbuj
dobra, udało mi sie juź przejść na normalne godziny...tylko źe są teraz w formacie angielskim np 1:20 pm...
w excelu ustawiłem na normalną godzine, w lokalizacji polski i takie własnie w wordzie sie cuda dzieją,
nadal czekam na pomoc:)
w excelu ustawiłem na normalną godzine, w lokalizacji polski i takie własnie w wordzie sie cuda dzieją,
nadal czekam na pomoc:)
Strona 1 / 1