Kopiowanie
Witam!Koledzy pomóźcie bo mnie coś trafi!!!Przy kopiowaniu filmu z płyty na dysk,kopiowanie jest nagle przerwane i pojawia się komunikat:NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ.NIEPRAWIDŁOWA FUNKCJA MS–DOS.Help!!
Odpowiedzi: 12
miałem ten sam problem nawet oddawałem nagrywarke do serwisu .Pomogła reinstalacja nero.
pozdrawiam
menmirek
pozdrawiam
menmirek
Dzięki za pomoc.mcscr@by::arrow: Najpierw radzę sprawdzić za pomocą innych aplikacji do nagrywania w celu okreslenia źródła problemu.
Jeśli problem występuje tylko w Nero to :
:arrow: Reinstalacja Nero ( tu pytanie, czy jest licencjonowane, jeśli nie to moźe wina " patchera" :wink: ).
:arrow: Najpierw radzę sprawdzić za pomocą innych aplikacji do nagrywania w celu okreslenia źródła problemu.
:arrow: Reinstalacja Nero ( tu pytanie, czy jest licencjonowane, jeśli nie to moźe wina " patchera" :wink: ).
Problemy,jakie występują przy nagrywaniu dotyczą tylko i wyłącznie filmów.Nie są chronione przed zapisem.Za kaźdym razem,przy kopiowaniu filmu z przegranej juź płyty na dysk,kopiowanie kończy się na 60%.ZA KAŻDYM RAZEM.Ostatniej płyty jakiej uźywałem to zwykły Hawk x48,a Nero max.prędkość pokazuje x40.Chyba się potnę......mcscr@by:Jasne,
A ja sobie chwale Hawk szczególnie z serji Limited Edition ( Białe ) jak i normalne tzn.złote.
Co do topic`u to :
Więcej informacji podaj na w/w pytania.
Jasne,
A ja sobie chwale Hawk szczególnie z serji Limited Edition ( Białe ) jak i normalne tzn.złote.
Co do topic`u to :
Co do topic`u to :
nie widzialem gorszych plyt – mialem kiedys dwie sztuki i moj cedek podziekowal...
...ja zreszta tez
pozdro
...ja zreszta tez
pozdro
Dzięki za odzew.Płytki to Hawk,a nagrywane są przy pomocy Nero 5.Moźe to naprawdę wina płyt?
.... 6. Jak bardzo porysowane sa plytki ?
.... 7. W ogole jakie sa to pltyki (bo jak jakies cieniackie za 80 gr to sie nie dziw...)
.... 7. W ogole jakie sa to pltyki (bo jak jakies cieniackie za 80 gr to sie nie dziw...)
1.Jakiego uźywasz programu do nagrywania.
2.Czy występuje to w jednym tylko sofcie,czy takźe w innych :?: .
3.Czy problem występuje podczas wykorzystania nagrywania systemowego :?: .
4.Czy próbowałeś kopiować inny materiał tą samą aplikacją :?: .
5.Czy film nie jest zabezpieczony przed kopiowaniem :?:.
2.Czy występuje to w jednym tylko sofcie,czy takźe w innych :?: .
3.Czy problem występuje podczas wykorzystania nagrywania systemowego :?: .
4.Czy próbowałeś kopiować inny materiał tą samą aplikacją :?: .
5.Czy film nie jest zabezpieczony przed kopiowaniem :?:.
WinXP ma problemy z plikami (kopiowanie/odtwarzanie/edycja) .avi moźe to dlatego .
Tylko przy niektórych.Anonymous:Hess:Witam!Koledzy pomóźcie bo mnie coś trafi!!!Przy kopiowaniu filmu z płyty na dysk,kopiowanie jest nagle przerwane i pojawia się komunikat:NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ.NIEPRAWIDŁOWA FUNKCJA MS–DOS.Help!!
Jest tak przy kaźdym filmie czy tylko przy niektórych ? Powodem moźe być to, źe np. nośnik (albo plik) jest uszkodzony i twój napęd nie jest sobie w stanie poradzić
Hess:Witam!Koledzy pomóźcie bo mnie coś trafi!!!Przy kopiowaniu filmu z płyty na dysk,kopiowanie jest nagle przerwane i pojawia się komunikat:NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ.NIEPRAWIDŁOWA FUNKCJA MS–DOS.Help!!
Jest tak przy kaźdym filmie czy tylko przy niektórych ? Powodem moźe być to, źe np. nośnik (albo plik) jest uszkodzony i twój napęd nie jest sobie w stanie poradzić
Strona 1 / 1