Kopiowanie

Witam!Koledzy pomóźcie bo mnie coś trafi!!!Przy kopiowaniu filmu z płyty na dysk,kopiowanie jest nagle przerwane i pojawia się komunikat:NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ.NIEPRAWIDŁOWA FUNKCJA MS–DOS.Help!!

Odpowiedzi: 12

miałem ten sam problem nawet oddawałem nagrywarke do serwisu .Pomogła reinstalacja nero.

pozdrawiam

menmirek
menmirek
Dodano
29.01.2004 10:52:09
mcscr@by:
:arrow: Najpierw radzę sprawdzić za pomocą innych aplikacji do nagrywania w celu okreslenia źródła problemu.
Jeśli problem występuje tylko w Nero to :

:arrow: Reinstalacja Nero ( tu pytanie, czy jest licencjonowane, jeśli nie to moźe wina " patchera" :wink: ).
Dzięki za pomoc.
Hess
Dodano
29.01.2004 09:55:45
:arrow: Najpierw radzę sprawdzić za pomocą innych aplikacji do nagrywania w celu okreslenia źródła problemu.
Jeśli problem występuje tylko w Nero to :

:arrow: Reinstalacja Nero ( tu pytanie, czy jest licencjonowane, jeśli nie to moźe wina " patchera" :wink: ).
McScr@by
Dodano
28.01.2004 22:55:03
mcscr@by:
Jasne,

A ja sobie chwale Hawk szczególnie z serji Limited Edition ( Białe ) jak i normalne tzn.złote.
Co do topic`u to :

Więcej informacji podaj na w/w pytania.
Problemy,jakie występują przy nagrywaniu dotyczą tylko i wyłącznie filmów.Nie są chronione przed zapisem.Za kaźdym razem,przy kopiowaniu filmu z przegranej juź płyty na dysk,kopiowanie kończy się na 60%.ZA KAŻDYM RAZEM.Ostatniej płyty jakiej uźywałem to zwykły Hawk x48,a Nero max.prędkość pokazuje x40.Chyba się potnę......
Hess
Dodano
28.01.2004 10:52:44
Jasne,

A ja sobie chwale Hawk szczególnie z serji Limited Edition ( Białe ) jak i normalne tzn.złote.
Co do topic`u to :

Więcej informacji podaj na w/w pytania.
McScr@by
Dodano
28.01.2004 00:02:05
nie widzialem gorszych plyt – mialem kiedys dwie sztuki i moj cedek podziekowal...
...ja zreszta tez
pozdro
Anonymous
Dodano
27.01.2004 16:43:40
Dzięki za odzew.Płytki to Hawk,a nagrywane są przy pomocy Nero 5.Moźe to naprawdę wina płyt?
Hess
Dodano
27.01.2004 09:12:47
.... 6. Jak bardzo porysowane sa plytki ?
.... 7. W ogole jakie sa to pltyki (bo jak jakies cieniackie za 80 gr to sie nie dziw...)
brtx
Dodano
26.01.2004 19:32:15
1.Jakiego uźywasz programu do nagrywania.
2.Czy występuje to w jednym tylko sofcie,czy takźe w innych :?: .
3.Czy problem występuje podczas wykorzystania nagrywania systemowego :?: .
4.Czy próbowałeś kopiować inny materiał tą samą aplikacją :?: .
5.Czy film nie jest zabezpieczony przed kopiowaniem :?:.
McScr@by
Dodano
26.01.2004 18:18:57
WinXP ma problemy z plikami (kopiowanie/odtwarzanie/edycja) .avi moźe to dlatego .
Lipton
Dodano
26.01.2004 16:02:46
Anonymous:
Hess:
Witam!Koledzy pomóźcie bo mnie coś trafi!!!Przy kopiowaniu filmu z płyty na dysk,kopiowanie jest nagle przerwane i pojawia się komunikat:NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ.NIEPRAWIDŁOWA FUNKCJA MS–DOS.Help!!

Jest tak przy kaźdym filmie czy tylko przy niektórych ? Powodem moźe być to, źe np. nośnik (albo plik) jest uszkodzony i twój napęd nie jest sobie w stanie poradzić
Tylko przy niektórych.
Hess
Dodano
26.01.2004 15:26:35
Hess:

Jest tak przy kaźdym filmie czy tylko przy niektórych ? Powodem moźe być to, źe np. nośnik (albo plik) jest uszkodzony i twój napęd nie jest sobie w stanie poradzić
Anonymous
Dodano
26.01.2004 14:03:31
Hess
Dodano:
26.01.2004 09:31:10
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1