Kopiowanie DVD z danymi
Jak skopiować plyyte DVD z danymi programem innym niz Nero? Nero wywala mi bledy przy zrzucaniu obrazu plytki. Clone DVD2 nie nadaje sie do kopiowania plytki DVD z danymi. Zna ktos z Was jakis dobry program oprocz Nero ktory sobie z tym poradzi?
Odpowiedzi: 6
Popróbuj jescze Nero. Moze masz cos zle w ustawieniach. Moze przeinstaluj Nero. Ale gdyby Ci sie nie udalo to bodajze Deep Burner tez wypala płyty DVD.
Skoro tak to moze to wina nagrywarki??Nowy bios raczej nic by nie zmienil w niej ale sprobowac nie zawadzi..Spróbuj jeszcze moze clonecd 5.0.3.1 np chodz z drugiej strony to nero powinno to zgrac...
System jest swiezo zainstalowany a Nero mam w wersji 6.6.0.8 a wiec nie takiej starej.
Moźe zainwestuj w nowszą wersję nero.Jak płyta nie jest porysowana to moze jest wina systemu który by się zdało przeinstalować
Normalnie wszystko odczytuje bez problemu – dane sa dostepne. Tylko przy zrzucaniu obrazu Nero wywala bledy. Poprobuje inna wersja a jak nie znajde jakiejs alternatywy dla Nero to zrzuce cala plyte na dysk i nagram kompilacje z dysku. Tyle ze takie nagrywanie "na piechote" przy duzej ilosci plyt trwa lata swietlne :(
A jesteś pewien, źe ta płyta nie jest zwalona?
Parę razy kopiowąłem dvd z danymi poprzez nero i to w wersji 5.x i jakoś nie zauwaźyłem problemu.
Parę razy kopiowąłem dvd z danymi poprzez nero i to w wersji 5.x i jakoś nie zauwaźyłem problemu.
Strona 1 / 1