kopie gg i bitcomet
mam zamiar zrobić format dysku . czy zachowyjąc kopie config.dat z gadu gadu będe miał wszystkich uzytkowników i kontakty, po przeniesieniu go na swoje miejsce :?: Moźna zrobić kopie i w jaki sposób tago co ściągnołem w BitComet by nie zaczynać tego od nowa :?:
Odpowiedzi: 2
Jak chcesz zachowac liste kontktów to mozesz zrobić tak jak mój przedmówca napisał, lub skopiować cały katalog z nazwą uźytkownika i po ponownym zainstalowaniu gadu–gadu ponownie skopiować go na swoje miejscie. Domyslnie znajduje sie on w folderze Documents and settings/twoja nazwa uzytkownika(windows oczywiście)/gadu–gadu. Zaleta tego jest ze oprócz wszystkich kontaktów zachowasz równieź wszystkie ustawienia gg (ustawienia wtyczek itd.). Z Bitcomet równieź robisz tak jak napisal bartek89, i dopiero po skopiowaniu w odpowiednie miejsce odpalasz plik torrent.
aby miec kontakty z gg musisz wyeksportowac liste kontaktow na server gg lub do pliku tekstowego i po ponownej instalacji po prostu bierzesz import z servera lub z pliku. zeby natomiast zachowac sciagane pliki z bit comet nalezy skopiowac cala zawartosc foldera do ktorego sa pobierane pliki z bit comet.
Strona 1 / 1