Kopia bezpieczeństwa
Witam,
Chciałem sobie stworzyć kopie bezpieczeństwa dysku c:, ale podczas uruchamiania opcji pokazuje mi ze jakieś pliki systemowe znajdują się na dysku d, a tam mam muzykę / film/gry, to zajmuje ogromne ilości miejsca. Win uparcie twierdzi, ze jakieś systemowe pliki tam są. Da się sprawdzić jakie, lub usunąć je lub ustawić tylko kopie na c: ??
Thx za odpowiedz
Odpowiedzi: 5
Niezły masz refleks.... Spojrzałeś na daty postów ? Jak na początek to nieźle...
Niezły masz refleks.... Spojrzałeś na daty postów ? Jak na początek to nieźle...I nie pisz boldem, wzrok mamy dobry.
[center][b]Po co tyle zachodu ? Jak masz mało miejsca na dysku C , to najlepszym rozwiązaniem bedzie wykonanie kopii bezpieczeństwa i wysłanie jej na serwer . W sieci znalazłem program o nazwie Bitbank. Program współpracuje z wszystkimi systemami. Na start dostaniesz konto 1GB za free . Na stronie jest konkurs z bardzo atrakcyjnymi nagrodami . [/b][/center]
Tu masz link do strony http://bitbank.pl/o-programie
w systemie vista jest opcja utworzenia kopi bezpieczeństwa.
Jakim narzędziem próbujesz wykonać kopię zapasową ??
Do stworzenia obrazu partycji możesz użyć takich programów jak Ghost, Ping, G4L, Acronis lub systemowego narzędzia.
Strona 1 / 1