Konwertowanie lub odtwarzacz
Witam!
Mam problem! Usiluje zmienic plik MPEG, ale tego wlasnie nie jestem pewien, czy to jest MPEG, na jakis inny najlepiej VCD. Mam WinAvi Video Converter oraz ALL VIDEO CONVERTER i nie rozpoznaja sciezki tego pliku.
Ratunek przyniesie mi takze jakis Odtwarzacz, ktory plik owy bedzie czytal i bedzie mial opcje odtwarzania napisow. Jedyny ktory mi teraz odtwarza to mplayer, ale nie da sie uruchomic napisow.
POMOCY!!!
Mam problem! Usiluje zmienic plik MPEG, ale tego wlasnie nie jestem pewien, czy to jest MPEG, na jakis inny najlepiej VCD. Mam WinAvi Video Converter oraz ALL VIDEO CONVERTER i nie rozpoznaja sciezki tego pliku.
Ratunek przyniesie mi takze jakis Odtwarzacz, ktory plik owy bedzie czytal i bedzie mial opcje odtwarzania napisow. Jedyny ktory mi teraz odtwarza to mplayer, ale nie da sie uruchomic napisow.
POMOCY!!!
Odpowiedzi: 7
Grzassman:ale nie widze mozliwosci otwarcia textu do filmu.
Wczytujesz film a pozniej Ctrl+L (File/Load Subtitle)
Tak. Jedyny Odtwarzacz, ktory mi otwiera ten plik to Media Player Classic, ale nie widze mozliwosci otwarcia textu do filmu.
Jesli ma rozszerzenie *.mpeg to zapewne (S)VCD
Włącznie z napisami otworzysz ten film np w Media Player Classic
Włącznie z napisami otworzysz ten film np w Media Player Classic
Grzassman:Nie jestem pewien co do pliku czy to jest MPEG, gdyz tak niby sie nazywa, ale programy ktore powinny go wykrywac tego nie robia.– To dla ciebie wyjasnienie!.
Wyjaśnione nie do końca...Jak nie wykrywają???
Grzassman:Konwertowanie, mialem na mysli zamienic plik mpeg na np. vcd. Calkiem mozliwe ze sie myle z poprawnym nazewnictwem, bo nigdy tego nie robilem.
Po prostu chodzi Ci nie o zmianę rozszerzenia tylkko fizyczna konwersja i moźesz się posłuźyć np. MPEG2VCD
Grzassman:Co do MP nie mam opcji wlaczania napisow. Moze mam jakas stara wersje. Jak znasz linka do nowszej prosze o podanie
Jesteś na forum CENTRUMXP. Zassaj MP 10
Pozdrawiam
Nie jestem pewien co do pliku czy to jest MPEG, gdyz tak niby sie nazywa, ale programy ktore powinny go wykrywac tego nie robia.– To dla ciebie wyjasnienie!
Konwertowanie, mialem na mysli zamienic plik mpeg na np. vcd. Calkiem mozliwe ze sie myle z poprawnym nazewnictwem, bo nigdy tego nie robilem.
Co do MP nie mam opcji wlaczania napisow. Moze mam jakas stara wersje. Jak znasz linka do nowszej prosze o podanie.
Konwertowanie, mialem na mysli zamienic plik mpeg na np. vcd. Calkiem mozliwe ze sie myle z poprawnym nazewnictwem, bo nigdy tego nie robilem.
Co do MP nie mam opcji wlaczania napisow. Moze mam jakas stara wersje. Jak znasz linka do nowszej prosze o podanie.
Nie jestem pewien co do pliku czy to jest MPEG, gdyz tak niby sie nazywa, ale programy ktore powinny go wykrywac tego nie robia.– To dla ciebie wyjasnienie!
Wybacz, ale Cię nie rozumiem zbytnio
Zmienić zrozszerzenie czy konwersja :?: jak dalej czytam "tego nie jestem pewnien" to i JA teź ;)
:?
W MP w opcjach napisy ––> włączone
A odtwarzaczy jest w 3 i trochę...
Grzassman:Usiluje zmienic plik MPEG
Zmienić zrozszerzenie czy konwersja :?: jak dalej czytam "tego nie jestem pewnien" to i JA teź ;)
Grzassman:nie rozpoznaja sciezki tego pliku.
:?
Grzassman:Ratunek przyniesie mi takze jakis Odtwarzacz, ktory plik owy bedzie czytal i bedzie mial opcje odtwarzania napisow. Jedyny ktory mi teraz odtwarza to mplayer, ale nie da sie uruchomic napisow.
W MP w opcjach napisy ––> włączone
A odtwarzaczy jest w 3 i trochę...
Strona 1 / 1