kontroler twardego
Niech mi ktoś powie skąd mam sobie wytrzasnąć kontroler dysku twardego, bo nie mogę zainstalować xp–ka. Dys mam 15 gb Samsung ide
Odpowiedzi: 15
pamietam "sasiadow" to byla kultowa bajka – ogladalem ja jak mialem z 10 lat
I pewnie ma krzywy obraz w miejscach w których są te wgięcia. Ale najlepsze wynalazki to potrafią wymyślić tylko "sąsiedzi" (taka czeska animowana bajka inna nazwa "pat i mat") np. wymyślili kosiarkę do trawy złoźoną z pralki, kilofa, wieszaka od ubrań, kawałek sznurka i kilka noźyczek.
I pewnie ma krzywy obraz w miejscach w których są te wgięcia. Ale najlepsze wynalazki to potrafią wymyślić tylko "sąsiedzi" (taka czeska animowana bajka inna nazwa "pat i mat") np. wymyślili kosiarkę do trawy złoźoną z pralki, kilofa, wieszaka od ubrań, kawałek sznurka i kilka noźyczek.
buahahaahahahahahahahahah ........... lol ale faktycznie jest to mozliwe poniewaz ten "talez" ma tylko odbijac sygnal od siebie do konwertera , lecz pewnie gooster mial problemy z wylapaniem satelity bo przeciez powierzchnia tego nie jest rowna tylko ma zagiecia
buahahaahahahahahahahahah ........... lol ale faktycznie jest to mozliwe poniewaz ten "talez" ma tylko odbijac sygnal od siebie do konwertera , lecz pewnie gooster mial problemy z wylapaniem satelity bo przeciez powierzchnia tego nie jest rowna tylko ma zagiecia
To nie źarty znam gostka co zrobił sobie antenę satelitarną z pokrywy alejkowej lampy w parku.
Czujecie blusa jaki poj... , ale jedno trzeba mu przyznać TO DZIAŁA !!!
Czujecie blusa jaki poj... , ale jedno trzeba mu przyznać TO DZIAŁA !!!
qrde jush nie tylko łindołs ale i dźiforsy i płyty główne. hoho bierzemy się do roboty, no i myślałem jeszcze o prockach.
Firma się rozwija. :)
Firma się rozwija. :)
hmmmmmmm......... czyzby??.............GARAZOWE PLYTY GLOWNE!!!!!! SLAY3R MAM WENE NA NOWY BIZNESS!!!
Jeśli piszesz jaki masz dysk, to napisz teź jaką masz płytę. Instrukcje płyt zawierają dane o kontrolerach dysków. Druga sprawa kontroler IDE napewno masz na płycie, chyba źe masz j... sprzęt albo sam robiłeś sobie płytę i zapomniłeś coś zalutować :lol: :lol: :lol:
Niech mi ktoś powie skąd mam sobie wytrzasnąć kontroler dysku twardego, bo nie mogę zainstalować xp–ka. Dys mam 15 gb Samsung ide
pownien byc na plycie
a kontroler dodatkowy mozesz kupic jako karte
pownien byc na plycie
pownien byc na plycie
hmm z czego co pamietam to jakies 8 lat temu za czasow 386 byly kontrolery dyskow twardych i dyskietek na slotach ISA hehehe......ale wracajac do tematu: przeciez kontroler IDE chyba masz na plycie glownej (jak wszyscy) albo chodzi ci o kontroler RAID lub ATA 133 – to musish isc do sklepu po to
Ze sklepu :lol:
Ze sklepu :lol:
Strona 1 / 1