Kontroler PCI -> USB ... problem

Witam,

Zakupiłem dziś kontroler PCI -> USB 2.0 ( 6 portów ) i mam taki problem: Chciałem podłączyć klawiaturę i mysz (jest na Bluetooth) do tych nowych portów ... włożyłem klucz do portu USB i po uruchomieniu komputera pokazuje mi się informacja Error Keybord ...( czy coś w tym stylu ) chodzi mu zapewne o to, że nie jest podłączona klawiatura. Przy tym USB co mam na stałe w komputerze - jest to USB 1.1 komputer normalnie odpala się - nie ma żadnych komunikatów o braku klawiatury. Moja płyta to ECS K7S6A, Może coś źle robię ... ale co tam można źle robić :| ... wkładam kartę PCI w slot -> wkładam klucz BT i powinno śmigać - ale tak nie jest :/. Bardzo proszę o pomoc jak zrobić żeby ta nowa karta widziała mi klawiaturę przy uruchamianiu.
Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam

Odpowiedzi: 1

Sterowniki do tej karty PCI  instalowałeś . XP z jakim SP masz?

Seeker
Dodano
15.08.2006 10:16:31
  • –MaRciN–[PL]– 15.08.2006 17:19:15

Mam XP HE z SP2 ... a sterowników żdanych nie instalowałem ... pod Windowsem wszystko ładnie działa - urządzenie widzi/rozpoznaje sprzęt tylko podczas uruchamiania komputera - nie mogę włożyć tam klucza BT od klawiatury i myszy ...

• –MaRciN–[PL]– 15.08.2006 17:19:18

Mam XP HE z SP2 ... a sterowników żdanych nie instalowałem ... pod Windowsem wszystko ładnie działa - urządzenie widzi/rozpoznaje sprzęt tylko podczas uruchamiania komputera - nie mogę włożyć tam klucza BT od klawiatury i myszy ...

–MaRciN–[PL]–
Dodano:
14.08.2006 21:37:33
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1