Kontrasty i w ogóle

Witam !~POsiadam pewien problem z grami obslugujacymi openGL. CHodzi o to, ze w grach owych jest straszliwie ciemno. Posiadam detonatory 53.03. UStawienia Brightness w wiekszosci gier sa neiwystarczasjace, mam na full, monitor na full, jedynym rozsadnym rozwiazaniem jest ingerencja w opcje wyświetlania Detonatorw, ale wowczas zmienia mi sie i jasnosc pulipu. W q2 parwie w ogole grac nie moge, wszytko na jak najjasniej, g**** widac, bo ciemno :/. W UT jest juz jasno, ale w miejscach, gdzie powinno byc odbrobienie ciemniej, jest mrok totalny. Smiesznie to wyglada, Biale sciany prtawie i hebanowe naroza. Wyadje mi sie, ze to wina monitorka, lekko podupada juz, w nim tez wszystko na full, jednakze zmiana kontrastu nie daje prawie nic, nawet o 100% w dol. Podobnie filmy, zawsze ,zeby cos obekrzec, mzue tandetnie podkrecic ustawienia jasnosci detonatorami, caly windows mi bieleje. pomocy :)

Odpowiedzi: 1

Widocznie Masz Cś Źle Ustawionego W OpenGL Pamiętam MIałem Taka Sytuacje W quake3 Że Coś Zmieniłem I Mi Wszystkie Gry Się Hszaniły(Hodzi O Obraz) Zobacz W Opcjach Karty Graficznej (Prawy/Właściwości/Ustawienia/Zawaansowane) Powinieneś Mieć Zakładke GeForce3 Ti Coś Tam Zaleźy Jaką Masz Karte Tak Powino Pisać) Jak Klikniesz Na To Tam Jest Zakładka OpenGL Poczytaj Co Tam Pisze I Jak Coś Ci Się Nie Będzie Zgadzać To Weź Sobie Pozmieniaj
buszu3001
Dodano
10.02.2004 23:24:05
Siemionides
Dodano:
10.02.2004 23:13:46
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1