Konto w STEAMIE–Wielki problem
W grudniu 2004 kupiłem oryginalnego Half–Life 2+CS Source.Gralem caly czas w csa.w lutym odinstalowalem wszystko i ponownie naszlo mnie grac w marcu wiec zainstalowalem i nie bylo problemu z moim kontem–potem odinstalowalem.Wczoraj po raz kolejny naszlo mnie zeby pograc w CS'a wiec zainstalowalem steama hl 2 i Csa i wpisuje moj login i haslo i pisze mi coś takiego(małe okienko w steamie Steam–Error):This Steam account has been disabled.HELP!!!
Odpowiedzi: 11
.
pisz na forum steampowered i zalewaj ekipe mejlami. ewentualnie mozesz tez zadzwonic do polskiego wydawcy, zapytac jaką oni mają na to radę...
bo jeśli chcesz pograć w CS to jakieś nonsteamcracki czy inny crap pewnie niewiele by tu pomogły.
pisz na forum steampowered i zalewaj ekipe mejlami. ewentualnie mozesz tez zadzwonic do polskiego wydawcy, zapytac jaką oni mają na to radę...
bo jeśli chcesz pograć w CS to jakieś nonsteamcracki czy inny crap pewnie niewiele by tu pomogły.
Konto nowe zakladel,ale potem prosi o cd keya,wpisuje moj z pudelka i pisze ze jest,bo przeciez moje konto jest na nim wiec nie moge drugiego:( a tak na marginesie mam pytanie jak wstawic sygnature lub do posta fotre bo zapomnialem skrot [img]...i co dalej:(
uporczywie atakuj dziadów ze steama, w koncu cos odpisza, przyda sie tez post na steampowered.com, tam teź moźe być instrukcja co robić w razie takich sytuacji (forum!)
Niedawno zbanowano sporo kont w Steamie,moźe przez pomyłkę ciebie teź ?
Próbowałeś jeszcze raz załoźyć konto ?
Próbowałeś jeszcze raz załoźyć konto ?
I co nie wpadl nikt narazie na to co moglo się stac?Jka mowie po uninstalacji itp nadal jest to samo :(
Do ekipy Steama dwa razy w tej srpawie maila wyslalem i zero odpowiedzi
UPDATE:Spiderko zrobilem jak kazales–odinstalowalem HL 2 CS S i Steama,usunąlem wszystko co z tym związane,reset,ponowna instalacja i jest to samo:( THIS STEAM ACCOUNT HAS BEEN DISABLED
UPDATE:Spiderko zrobilem jak kazales–odinstalowalem HL 2 CS S i Steama,usunąlem wszystko co z tym związane,reset,ponowna instalacja i jest to samo:( THIS STEAM ACCOUNT HAS BEEN DISABLED
nie,ale zajmie ci przynajmniej troche czasu :D
nie baw sie na swoim kompie, skoro masz ten komunikat to udalo ci sie zalogowac, wiec na sprzecie wszystko ok – kontaktuj sie z ekipą steama podajac login, powiedza ci co i jak
nie baw sie na swoim kompie, skoro masz ten komunikat to udalo ci sie zalogowac, wiec na sprzecie wszystko ok – kontaktuj sie z ekipą steama podajac login, powiedza ci co i jak
i co spiderko to pomoze?
Odinstalowanie gry, nastęonie edycja rejestru i wywalenie wszystkiego co ze Steamem i HL2 ma wspólnego. Potem instalacja (reset w międzyczasie)
Jak nie da rady to kontakt z ekipą Steama.
Jak nie da rady to kontakt z ekipą Steama.
A moze sie uzywalo cheatow i ban na roczek :wink:
Moze znajdziesz odpowiedź tu
Strona 1 / 1