Konta Uźyt. – Serwer automatyzacji nie moźe utwoźyć obiektu

Komunikat: >>Serwer automatyzacji nie moźe utwoźyć obiektu – konta uźytkowników<

panel sterowania > konta uźytkowników > Zmień sposób logowania lub wylogowywania uźytkowników > Powyźszy komunikat > brak moźliwości zastosowania zmian.
Na dodatek tam gdzie jest okienko Więcej informacji, po kliknięciu wywala jeszcze raz ten sam komunikat i za chwilę otwiera przeglądarkę internetową. Czad. Ktoś wie co to za błąd?
Po instalacji sytemu tylko raz to zmieniłem i kiszka. Wcześniej nie miewałem z tym problemów, włączałem i wyłączałem. Jakoś działało ale to... ???
XP moźe i jest stabilny ale nie na pewno dla nas, informatyków wszelkiej maści... ;–)

A zatem Pomocy.

Ps. same konta działąją bez zarzutu.
Ps. Pozdrawiam wszystkich po raz pierwszy tutaj.

Odpowiedzi: 2

sfc /scannow
Szkoda, ale nic nie znajduje. Z niczym innym nie ma problemu(poza offcorse miejscem na hdd), spróbuję z kopią rejestru.
Moźe znasz/znacie, jakieś programy do wynajdywania błędów i problemów napraw tego typu, które sam mikromięki wypuścił w tym celu?

Dzięki EL NINO za help
Felipe
Dodano
16.12.2003 18:02:17
Moze padla jakas biblioteka, moze jakis blad rejestru, moze cholera wie co jeszcze :wink: .
Sprobuj z Wiersza polecen narzedziem SFC sprawdzic system ("sfc ?" a dowiesz sie z jakim przelacznikiem), moze przywracanie systemu, moze nakladka systemu. Wszystko moze, bo nie spotkalem sie z takim bledem.
EL NINO
Dodano
16.12.2003 17:24:17
Felipe
Dodano:
16.12.2003 01:38:29
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1