Konsola odzyskiwania gdzie...
...to jest, potrzebna mi bo prze pomylske usunalem plik boot.ini, chcialem zrobic update z plyty xp zeby przywrocilo ten plik, a tam wywala zeby w konsoli odzyskiwania naprawic pliki, wiec jak ja odpalic???
dzieks
dzieks
Odpowiedzi: 4
gen02@tenbit.pl
no i jak sadze wrzucic to pozniej do katalogu glownego C:/, tak?
no i jak sadze wrzucic to pozniej do katalogu glownego C:/, tak?
Podaj maila to Ci wyślę ten plik.
odpalilem wpisalem fixboot, wywalilo ze nowy obszar rzoruchowy zostal utworzony na c:, jednak ciagle podczas uruchamiania wina, jeszcze przed ekranem ladowania wyskakuje ze nieprawidlowy plik boot.ini
rozruch z windows
a jak update z plyty to wyskakuje ze nie ma tego pliku, zeby wlanczyc konsole wybrac opcje naprawiania/ odzyskiwanie pliow konfiguracyjnych i rozruchowywych, no ok ale w tej konsoli nie ma takiej opcji, przypomina ona dosa no i co mam z tym fantem zrobic???
rozruch z windows
a jak update z plyty to wyskakuje ze nie ma tego pliku, zeby wlanczyc konsole wybrac opcje naprawiania/ odzyskiwanie pliow konfiguracyjnych i rozruchowywych, no ok ale w tej konsoli nie ma takiej opcji, przypomina ona dosa no i co mam z tym fantem zrobic???
Uruchamiasz kompa z płyty XP. Przy uruchamianiu naciskasz R, źeby wejść do konsoli. Spróbuj wpisać "fixboot" (ale nie jestem pewien czy zadziała)
Strona 1 / 1