Konkurs webhelp.pl
Zapisałem nasz serwis do konkursu webhelp.pl
głosy moźecie oddawać klikając na http://konkurs.webhelp.pl/index.php?vote=736 i potem na link "Kliknij TU aby oddać swój..."
Zapraszam do głosowania!!!!
głosy moźecie oddawać klikając na http://konkurs.webhelp.pl/index.php?vote=736 i potem na link "Kliknij TU aby oddać swój..."
Zapraszam do głosowania!!!!
Odpowiedzi: 20
Znalazłem programik do zmieniania numerun IP.
Nazwa = FakeIP
Wrzuciłem go na serwer więc jak ktoś chce to tu link:
tu był link...aligator...
Po ściągnięciu zmieńcie końcówke na .zip
Chodzi o to źe dzięki temu programowi moźna by było doładować głosy na Webhelp :) :wink: .
Tyle źe nie umiem posługiwać sie tym programem więc jak ktoś wie to niech napisze. :wink:
Nazwa = FakeIP
Wrzuciłem go na serwer więc jak ktoś chce to tu link:
tu był link...aligator...
Po ściągnięciu zmieńcie końcówke na .zip
Chodzi o to źe dzięki temu programowi moźna by było doładować głosy na Webhelp :) :wink: .
Tyle źe nie umiem posługiwać sie tym programem więc jak ktoś wie to niech napisze. :wink:
103 Mam nadzieję źe te pierwsze 2 zostaną zdyskwalifikowane bo to są jakieś przekrędy a z tą stroną o klasyce gier komputerowych powinniśmy sobie dać rade jak wszyscy by zagłosowali .....
zygo ma racje !!! do dziela, nie dajmy sie przezwyciezyc, jakims lamagowatym portalom o afganczykach albo budce suflera, nie wspominajac o milosnika terrarium !
wiec do broni ! lapmy myszki w rece i glosujmy !
wiec do broni ! lapmy myszki w rece i glosujmy !
do dzieła koledzy :!: :!:
No to jest 101. :)
Trzeba było tak odrazu od dziś będę codziennie oddawał swój głos.
Ps. Jest 3420 osób zarejestrowanych więc niech tak kaźdy codziennie odda głos to wygrana murowana. :) :) :)
Trzeba było tak odrazu od dziś będę codziennie oddawał swój głos.
Ps. Jest 3420 osób zarejestrowanych więc niech tak kaźdy codziennie odda głos to wygrana murowana. :) :) :)
ja teź codziennie :lol:
ja teź codziennie :lol:
ja głosuje codziennie :D
qrcze musimy kazdego dnia oddawac jeden glos, to do 25 lipca, kiedy zamyka sie konkurs bedziemy w scislej czolowce jak by tak wszyscy forumowicze oddali glos tylko 2 dni z rzedu :) ahhhhh
jak oddałem głos to mamy równą 100 :D Ale do tych 3000 strony awganistańskiej to troche mało :(
Z tego co widzę to jakieś stronki zostały zdyskwalifikowane... :lol:
Z tego co widzę to jakieś stronki zostały zdyskwalifikowane... :lol:
Juź 3 miejsce :)
Heh, moźliwe źe do mnie teź dojdzie ten łańcuszek.
ozz17:nie bede sam siebie cytowal, ale zakladam sie ze oni poslali lancuszek po gg ze znana dobrze trescia, chore dziecko, albo jezeli nie klikniejsz i nie poslesz dalej, to ci komputer wysiadze, albo pies zacznie chodzic na ogonie, ewentualnie ze skisnie ci lekotka :/ ehhh
Heh, moźliwe źe do mnie teź dojdzie ten łańcuszek.
nie bede sam siebie cytowal, ale zakladam sie ze oni poslali lancuszek po gg ze znana dobrze trescia, chore dziecko, albo jezeli nie klikniejsz i nie poslesz dalej, to ci komputer wysiadze, albo pies zacznie chodzic na ogonie, ewentualnie ze skisnie ci lekotka :/ ehhh
To I miejsce tej stronki z wynikiem 1320 coś jest podejrzane :twisted: .Niechce mi się w to wierzyć źe tyle osób by głosowało.
to sie zmieni ale musi sie wiecej forumowiczow tym zainteresowac.
Strona na pierwszym miejscu ma ponad 1179 głosów, a my jedynie 83... :(
5 te miejsce :?
ehhh Kuba nisko mierzysz, co to za satysfakcja znalesc sie w 25, tam sa tacy, co na te strony oddano 0 glosow :/ trwoga sromotna, jezeli bysmy sie tam znalezil :/
ehhh Kuba nisko mierzysz, co to za satysfakcja znalesc sie w 25, tam sa tacy, co na te strony oddano 0 glosow :/ trwoga sromotna, jezeli bysmy sie tam znalezil :/