Konkurs avatarkowy !!!!
Niniejszym ogłaszam pierwszy konkurs na najładniejszy/najlepszy avatatar.
REGULAMIN !!!
GORĄCO ZACHĘCAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU ! ! !
REGULAMIN !!!
- Zgloszenia przyjmowane są do niedzieli (05.10.2003) do godziny 24:00.
- Raz zgłoszony avatar nie podlega zmianie.
- Zgłoszenia prosze kierować na pw – podając bezpośredni link do obrazka.
- Obrazki konkursowe będą zamieszczone na moim koncie www, to tak źeby nikt nie podmieniał avatków które są w konkursie.
- Zgłoszony do konkursu avatar musi być dokładnie tym samym którego uźywa dany urzytkownik i nie musi być przez niego własnoręcznie zrobiony.
- Wielkość av zgłoszonego do konkursu to max: 140x130 pixeli i 20KB.
- Konkurs rozpocznie się o godzinie 01.00 06.10.2003 r. i zakończy się w środę 8.10.2003 r. o 24:00
- Nagrodą jest satysfakcja z zajęcia pierwszego miejsca.
- Kaźdy uźytkownik forum ma jeden głos i moźe go oddać pisząc w tym temacie posta. [W treści naleźy umieścić numer konkursowy i nick właściciela obrazka]
- Obrazki konkursowe zostaną umieszczone tuź po zamknięciu zgłoszeń.
- Temat zostaje narazie przyklejony i zamknięty. Zostanie otwarty wraz z rozpoczęciem konkursu.
- W konkursie nie będą brać udziału moderatorzy, ani administratorzy.
- Głosować moźe kaźdy, ale osoba biorąca udział w konkursie nie moźe głosować na siebie.
- Wszystkie niepotrzebne rozmowy i komentarze będą usuwane, w tym topicu tylko głosujemu.
- Nie wolno zmieniać swoich głosów (kaźdy edytowany post ma notkę, źe był zmieniony [wraz z godziną zmiany], post taki zostanie usunięty, a punkt który był przyznany pierwotnie zostanie odjęty, dodatkowo osoba taka nie będzie mogła ponownie zagłosować.
- Regulamin moźe się jeszcze nieznacznie zmienić.
GORĄCO ZACHĘCAM DO WZIĘCIA UDZIAŁU ! ! !
Odpowiedzi: 20
Jest spoko widać, źe sam robiłeśi reysunek w opise teź :lol:
no coz :( 1 glos :( w zwiazku z tym avatarek zmienilem na nowy, jak widac nowy tez podpisik :D jak sie podoba ??
Chce ktoś, moźe autograf hehehe
gratulacje :!:
Z moźliwością zamiany na karniaka :mrgreen:
Jak chcesz zamienić nagrodę to pisz na PW :)
Jak chcesz zamienić nagrodę to pisz na PW :)
aha to super :lol: :lol: :lol: :lol:
Po pierwsze gratulacje. :D
A po drugie nagroda jest..
A po drugie nagroda jest..
SLAY3R:Nagrodą jest satysfakcja z zajęcia pierwszego miejsca.
Z tego co pamiętam to 2–letni ban... Sorki bon na paczke chipsów
a była jakaś nagroda??? 8) 8)
pbartek gratulacje :twisted: :twisted:
Moźe jeszcze kiedyś w dalekiej przyszłości na innej planeci w odległej galaktyce ale na tym forum powtórzymy taki konkurs :?: :?:
Moźe jeszcze kiedyś w dalekiej przyszłości na innej planeci w odległej galaktyce ale na tym forum powtórzymy taki konkurs :?: :?:
lol dzięki wszystkim, którzy na mnie głosowali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konkurs avatarkowy uwaźam za zakończony, wyniki widać u góry.
Konqrs wygrał pbartek.
Nic tylko pogratulować :)
Konqrs wygrał pbartek.
Nic tylko pogratulować :)
Generalnie to juz sie skoczyl.
Jestem przed odtatni :(
Przynajmniej nie ostatni :)
Kiedy się konkurs kończy ??
Przynajmniej nie ostatni :)
Kiedy się konkurs kończy ??
Podpisik taki sobie.Jak zrobic aby sie taki cos wyswietlalo a nie link?mlodys:drugie miejsce?? no nie staracie sie narazie najlepiej – mialem przeciez Wygrac :)
A tak przy okazji co myślicie o moim nowym "podpisie" :?:
PS Przy okazji THX dla DamiPL
poczytaj sobie FAQ.
Niech lepiej nikt nie odpowiada po raz enty na takie pytanie bo post poleci.............aligator...................
drugie miejsce?? no nie staracie sie narazie najlepiej – mialem przeciez Wygrac :)
i co ?? kto w koncu wygral ?? bedzie jakies ofcalne zakonczenie slay ??
Oddaję głos na Mlodysa (numer 4). Jeźeli nic się juź nie zmieni będzie dogrywka :wink:
A głosuję na niego poniewaź chcę źeby wygrał avatarek, do którego istnienia się w znacznym stopniu przyczyniłem (Mlodys wie o czym mówię).
A głosuję na niego poniewaź chcę źeby wygrał avatarek, do którego istnienia się w znacznym stopniu przyczyniłem (Mlodys wie o czym mówię).
lizuss
ja oddałem głos na run DNA ale moim zdaniem najleprzy jest ten którego nie ma czyli SLAY3R