Konkurencja allegro
Dzisiaj przez przypadek natknąłem się na tą stronę :
www.swistak.pl
"Świstak to serwis aukcyjny w którym za darmo w prosty i szybki sposób kupisz i sprzedasz dowolny towar."
dodam, źe jest dość duźo rzeczy aktualnie licytowanych więc jest w czym przebierać
Plusem jest teź to, źe moźna przenosić punkty z konta na Allegro na konto na Świstaku.
Moźna teź przenosić aukcje z Allegro do Świstaka
www.swistak.pl
"Świstak to serwis aukcyjny w którym za darmo w prosty i szybki sposób kupisz i sprzedasz dowolny towar."
dodam, źe jest dość duźo rzeczy aktualnie licytowanych więc jest w czym przebierać
Plusem jest teź to, źe moźna przenosić punkty z konta na Allegro na konto na Świstaku.
Moźna teź przenosić aukcje z Allegro do Świstaka
Odpowiedzi: 4
tez sie kiedys natknalem na to tak jak gieras :D
a czy kupowal ktos z was na allegro jakis ciuch, chciallbym sie dowiedziec czy sa na nim jakies plamy itp.
a czy kupowal ktos z was na allegro jakis ciuch, chciallbym sie dowiedziec czy sa na nim jakies plamy itp.
A no faktycznie. Kto by pomyślał... :roll:
ja tez sie na to natknalem juz nieraz :P z pospiechu zapomnialem "l" w allegro no i wyszlo alegro, a tam cos takiego –> www.alegro.pl
Dzięki The_judge, przyda mi się juź jutro. Na katywację konta w Allegro musze czekac jeszcze 2 tygodnie, a tu juź jutro będę mógł wystawić płytkę na sprzedaź.
Jeszcze raz dzięki. Na pierwszy rzut oka porządny serwis.
Jeszcze raz dzięki. Na pierwszy rzut oka porządny serwis.
Strona 1 / 1