Konflikt sterów od klawiatury z directx
Mam win XP SP1, Athlona XP, grafike geforce 4–440 mx, płytę asusa a7v266–e raid, i na moje nieszczęście klawiaturę multimedialną TRACER jak zainstaluję sterowniki do niej (program TURBOMEDIA 9801) to wali mi się directx, źadne gry nie działają, instalowałem nowsze sterowniki pisane pod xp i nic nie pomogło, w dxdiagu podczas testu modułu direct 3d wyskakuje mi napis źe test anulowano naciśnięciem klawisza, chociaź wcale tego nie robię, ale najwaźniejsze jest to, źe te 3d w ogóle mi nie hula, źadna gra nie chce mi ruszyć, wszystkie minimalizują się do paska zadań i nie moźna ich maksymalizować. Na standardowych sterach (102 klawisze) wszystko chodzi jak naleźy, ale zapłaciłem za klawiature więcej waluty, po to źeby móc korzystać z jej bajerów. Bede wdzięczny za kaźdą próbę pomocy.
Odpowiedzi: 8
Slay3r ma racje komu potrzebne takie bajery na klawiaturze :D.Chcesz sciszyc to sciaszan w winampie badz na głosniczku na przycisku stary :D, po co myszli na kilkadziesiat przycisków 3 to max :D.
P.S
Ale jedno by mi sie przydało technologia bezprzewodowa :D.Zrobili by zwykła klawiature bezprzewodową
P.S
Ale jedno by mi sie przydało technologia bezprzewodowa :D.Zrobili by zwykła klawiature bezprzewodową
Ja przy zakupie kompa było gratis:
:arrow: Mysz z podkładką
:arrow: klawiatura
:arrow: AntiVirenKit 10
I to był zakup :D
Ja przy zakupie kompa było gratis:
Tez taką promocje miałem :D.Dostałem klawiaturke A4 Tech :D z myszką:D
Jam ma klawiaturke z trzema dodatkowymi przyciskami: zamknięcie systemu(bardzo przydatne), hibernacja(rzuwnierz waźna) i klawisz do budzenia z stanu wstrzymania (nie urzywam go )A klaiwaturka była +GRATIS do kompa takrze nie narzekam na to.
Ja odstąpię trochę od tematu.
Niedawno zmieniałem sobie klawisze, przeglądałem wszystkie na pólce sklepowej, coź za bajery tam wciskają. Obejrzałem, machnąłem ręką i kupiłem sobie zwykłą za 30 zł. Bez źadnych bajerów, mała, wygodna, a np cdromem to ja sobie myszką mogę sterować. Uwaźam źe kupowanie takich rozbudowanych klawiszów jest nieopłacalne.
Niedawno zmieniałem sobie klawisze, przeglądałem wszystkie na pólce sklepowej, coź za bajery tam wciskają. Obejrzałem, machnąłem ręką i kupiłem sobie zwykłą za 30 zł. Bez źadnych bajerów, mała, wygodna, a np cdromem to ja sobie myszką mogę sterować. Uwaźam źe kupowanie takich rozbudowanych klawiszów jest nieopłacalne.
normalnie zainstaluj ją jako microsoft nature keyboard :D
Wymień klawiature :D.Zawsze sa te 14 dni na sprawdzenie czy ci wszystko bedzie pasowało :D
Bład ten był juz omawiany i nie został rozwiązany wiec jak znajdziesz odp to napisz na pm :D
wszystkie minimalizują się do paska zadań i nie moźna ich maksymalizować
Bład ten był juz omawiany i nie został rozwiązany wiec jak znajdziesz odp to napisz na pm :D
Strona 1 / 1