Konfiguracja PROXY w przeglądarce Internet Explorer
Jak powinna wyglądać konfiguracja PROXY w IE?
Odpowiedzi: 6
podobno w torrencie proxy przeszkadza ale to nie jest moje zdanie tylko tak gdzieś czytałem
Dzieki za odpowiedź.Proxy i adres juź dostałem chodzi o takie proxy ktore mam wstawić do klienta BitComet.Ale w chello powiedzieli źe te proxy jest po to aby strony w internecie sie otwierały szybciej.
Nie wiem czy proxy pomaga do pobierania z klientów
Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość,ale to wina torrent.org
Nie wiem czy proxy pomaga do pobierania z klientów
Pozdrawiam i prosze o wyrozumiałość,ale to wina torrent.org
Popros administratora o podanie numeru (moze byc nazwa) proxy, jak rowniez numeru portu tego proxy. O ile oczywiscie cos takiego posiadaja.Amator:Dajcie jakieś wskazówki abym mógł rozmawiać z administratorem chello
W FAQ lub Pomocy tego programu nie ma objasnien o jakie proxy chodzi ?
Proszę o wytłumaczenie–nic nie rozumiem.Co to jest te Proxy i co daje albo co da dla mnie.Mam kabel Chello.Mam program BitComet(Trzeba było zmienic z Azureusa na torrent.org –ten klient jest zablokowany)
I teraz w konfiguracji Comety według opisu aby lepiej ściagać trzeba ustawić Proxy.Z tego co przeczytałem to trzeba zadzwonić do administratora chello i poprosić o proxy.Dajcie jakieś wskazówki abym mógł rozmawiać z administratorem chello
Pozdrawiam
I teraz w konfiguracji Comety według opisu aby lepiej ściagać trzeba ustawić Proxy.Z tego co przeczytałem to trzeba zadzwonić do administratora chello i poprosić o proxy.Dajcie jakieś wskazówki abym mógł rozmawiać z administratorem chello
Pozdrawiam
ale co tu konfigurować ?
wchodzisz tu :
narzedzia –>opcje internetowe –>polaczenia –>ustawienia sieci lan
wpisujesz adres servera i juź.
waźne byś odznaczył opcję "automatycznie wykryj ustawienia"
wchodzisz tu :
narzedzia –>opcje internetowe –>polaczenia –>ustawienia sieci lan
wpisujesz adres servera i juź.
waźne byś odznaczył opcję "automatycznie wykryj ustawienia"
ale co tu konfigurować ?
wchodzisz tu :