Komunikaty
Cześć. Czy, ktoś z was uporał się z komunikatami w stylu "wystąpił problem z aplikacją expololer.exe i zostanie ona zamknięta" ? Ostatnio często mi się to zdarza, z Wordem, z Windows playerem, i innymi.
Hej
Hej
Odpowiedzi: 6
Zulus_JG:A ja nic nie dodam i nie poprawie :) Nie ma to jak orginal wypowiedzi.
Nie ma to jak... :wink:
8) Pozdro.
A ja nic nie dodam i nie poprawie :) Nie ma to jak orginal wypowiedzi.
Zulus_JG:
Di rozumiesz jeden z drugim ???
Tymczasem
Borem lasem pozwolę sobie dodać do Twojej wypowiedzi.
Szukanie jest darmowe.
8) Pozdro.
wy to jestescie dziwni, tacy madrzy .... Gosciu ma problem podobny do mojego,czyli pokuazuje mu sie komunikat , ze wystapil problem i program zostanie zamkniety. Wczesniej tego nie mial, wiec cos nie jest tak. Diabli wiedza co .... Ja uporalem sie z tym po trzecim instalowaniu Windowsa. teraz mam problem z glowy. ale to nie jest rozwiazanie. Jest jakis problem , byc moze tkwi on w pobieranych aktualizacjach. Przy ostatniej ptrobie instalowania windowsa, wylaczylem pobieranie aktualizacji i juz nie ma problemow, NIE MA CHORYCH KOMUNIKATOW . Jesli nie wiecie jak pomoc , to nie zawracajacie sobie glowy odpowiedzia. taka mondrosc nie jest nikomu potrzebna. Jesli masz mozliwosc podania linku z pomoca , to podaj gosciawi , a nie madruj sie....
Tymczasem
Tymczasem
Zenek Rolnik:Widziałeś przyklejony temat w tym dziale, szkoda słów
Chyba nie zrozumiałeś postu:
Samo wyłączenie rapotowanie chyba nie usówa problemu z zamykanymi aplikacjami prawda?
8) Pozdro.
widzialem, i niczego to nie dowodzi. Mam wyłączone raportowanie i nic to nie daje, nawet dzieci to potrafią zrobić. SZKODA SŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!
Strona 1 / 1