Komunikaty

Cześć. Czy, ktoś z was uporał się z komunikatami w stylu "wystąpił problem z aplikacją expololer.exe i zostanie ona zamknięta" ? Ostatnio często mi się to zdarza, z Wordem, z Windows playerem, i innymi.

Hej

Odpowiedzi: 6

Zulus_JG:
A ja nic nie dodam i nie poprawie :) Nie ma to jak orginal wypowiedzi.

Nie ma to jak... :wink:

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
12.03.2006 21:50:47
A ja nic nie dodam i nie poprawie :) Nie ma to jak orginal wypowiedzi.
Zulus_JG
Dodano
12.03.2006 21:22:59
Zulus_JG:

Di rozumiesz jeden z drugim ???

Tymczasem

Borem lasem pozwolę sobie dodać do Twojej wypowiedzi.

Szukanie jest darmowe.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
12.03.2006 20:42:42
wy to jestescie dziwni, tacy madrzy .... Gosciu ma problem podobny do mojego,czyli pokuazuje mu sie komunikat , ze wystapil problem i program zostanie zamkniety. Wczesniej tego nie mial, wiec cos nie jest tak. Diabli wiedza co .... Ja uporalem sie z tym po trzecim instalowaniu Windowsa. teraz mam problem z glowy. ale to nie jest rozwiazanie. Jest jakis problem , byc moze tkwi on w pobieranych aktualizacjach. Przy ostatniej ptrobie instalowania windowsa, wylaczylem pobieranie aktualizacji i juz nie ma problemow, NIE MA CHORYCH KOMUNIKATOW . Jesli nie wiecie jak pomoc , to nie zawracajacie sobie glowy odpowiedzia. taka mondrosc nie jest nikomu potrzebna. Jesli masz mozliwosc podania linku z pomoca , to podaj gosciawi , a nie madruj sie....

Di rozumiesz jeden z drugim ???

Tymczasem
Zulus_JG
Dodano
12.03.2006 20:35:41
Zenek Rolnik:
Widziałeś przyklejony temat w tym dziale, szkoda słów

Chyba nie zrozumiałeś postu:
Samo wyłączenie rapotowanie chyba nie usówa problemu z zamykanymi aplikacjami prawda?

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
12.03.2006 20:11:13
widzialem, i niczego to nie dowodzi. Mam wyłączone raportowanie i nic to nie daje, nawet dzieci to potrafią zrobić. SZKODA SŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!
Hall
Dodano
12.03.2006 20:03:41
Hall
Dodano:
12.03.2006 15:28:37
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1