Komunikatory Internetowe

Grung> Unga–bunga Klang! Co tam być u ciebie?
Klang> Unga Grung! U mnie być wszystko dobrze. Ja upolować mamuta!
Grung> A duźa ty upolować mamuta?
Klang> Tak. A ty wiedzie....
:wink:

http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/142

Odpowiedzi: 20

mi najwazniejsze jest to, ze 100% moich znajomych uzywa gg. A skoro ten program sluzy do komunikowania sie, to nie widze zadnego lepszego (typu tlen). I tyle :)
The_judge
Dodano
28.03.2003 19:46:57
The_judge:
no wlasnie powiedzcie czemu ten Tlen jest niby lepszy od GG ? Ja tak jak beriam uzywam gg od samego poczatku i wydaje mi sie on byc calkeim dobry. Podajcie argumenty za tlenem w takim razie ...

Uzytkownicy GG juz znaja zalety tlena, teraz Wy podajcie dlaczego według was lepsze jest GG... 8)
Adamusss
Dodano
28.03.2003 15:53:54
Kaźdy uźywa to co lubi

ja takie probblemy rozwiązuje tak: instalacja, test, nie podoba mi sie to wywalam i odwrotnie... :lol:
aligator
Dodano
28.03.2003 15:05:49
Dawid!!:
kolejny plus w tlenie jest taka opcja konferencja czyli moźna rozmawiać w jednym okienku z wieloma osobami na raz o ile sobie przypominam w gg tego nie ma

A właśnie, źe jest to w gg, zaznaczasz kilka osób na liście kontaktów, klikasz jedną z zaznaczonych osób i wybierasz rozmowa. I masz konferencję.
SLAY3R
Dodano
28.03.2003 14:53:33
Dawid!!:
kolejny plus w tlenie jest taka opcja konferencja czyli moźna rozmawiać w jednym okienku z wieloma osobami na raz o ile sobie przypominam w gg tego nie ma

A właśnie, źe jest to w gg, zaznaczasz kilka osób na liście kontaktów, klikasz jedną z zaznaczonych osób i wybierasz rozmowa. I masz konferencję.
SLAY3R
Dodano
28.03.2003 14:53:33
kolejny plus w tlenie jest taka opcja konferencja czyli moźna rozmawiać w jednym okienku z wieloma osobami na raz o ile sobie przypominam w gg tego nie ma :)

Ps. Mam takie wraźenie źe jesteście przy tym gg tylko z przyzwyczajenia
Dawid!!
Dodano
28.03.2003 13:26:43
Jest jeszcze jeden powód dlaczego niechce gg . jak daje w gg na niewidoczny to chce być niewidoczny , a nie źe ktoś sobie podejźy na Power gg źe mam zaznaczone niewidoczny, bez sensu .!! w tlenie czegoś takiego nie ma .
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 22:50:35
Tylko musisz najpierw zrobić tak jak napisałem w poprzednich postach
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 18:25:56
a) Tak B) Tak C) Nie
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 18:24:30
mnie skorki, e–maile itd nie interesuja. Odpowiedzcie mi wprost na 3 rzeczy, odpowiadajac tak albo nie:

a) czy osoby majace gg beda mogly rozmawiac ze mna gdy bede mial tlen (tzn czy one beda mogly rozpoczac rozmowe – inicjatywa wychodzi od nich a nie ode mnie) (tak/nie)

b) czy osoby majace gg beda wiedzialy, ze ja jestem w sieci (jestem dostepny/zaraz wracam/itd) (tak/nie)

c) by gadac z osobami uzywajacymi gg trzeba miec dodatkowo zainstalowanego gg ? (tak/nie)
The_judge
Dodano
27.03.2003 18:21:23
a jak nie za importuje to dajemy Menu / Szukaj osoby / w katalogu Gadu gadu .
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 18:08:34
aligator:
jak się z kimś gada i źeby wysłać zdanie to trrzeba robić to myszą

A guzik prawda, bo obok przycisku wyślij jest przycisk z małą złamaną strzałeczką (jak na klawiszu enter) jak ją klikniesz to ona będzie cały czas wciśnięta i teraz po wpisaniu zdania klepiesz w enter i wysyłasz wiadomość.
SLAY3R
Dodano
27.03.2003 18:05:16
Aligator ma racje da sie czeba po zainstalowaniu tlena w chodzimy w zakładke Menu /Ustawienia programu / gadu Gadu / zaznaczamy chcę mieć moźliwość rozmowy z uźytkownikami Gadu gadu wpisujemy swój numer z gg i hasło dajemy importuj liste kontaktów i juź gotowe .!! :)
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 18:04:32
The_judge:
czyli gdy przesiade sie na tlen, to wszyscy moi znajomi (uzywaja gg) nie beda mogli sie ze mna skontaktowac, tylko ja z nimi bede mogl, tak??

nie prawda...Dawidtroche miesza, moźna, ale źeby móc gadać z osobami z gg to po instalacji tlena gg naleźy zostawić...konfiguracja jest prosta...dla mnie tlen jest lepszy bo: mam konto pocztowe, dali mi nawet jeszcze dwa dodatkowo, jest o niebo ładniejszy, ma mnóstwo fajnych skór, trzeba je oczywiście ściągnąć, w podstawie ma chyba pięć, i jedno co zauwaźyłem w gg i mnie wkurzało, to źe jak się z kimś gada i źeby wysłać zdanie to trrzeba robić to myszą, w tlenie dajesz enter i lecisz dalej.. 8) nie zaszkodzi sobie zainstalować i sprawdzić, a moźe się spodoba... :wink:

pozdrrawiam... :lol:
aligator
Dodano
27.03.2003 17:42:56
Dawid!!:
osoba która ma tlena moźe dodać osobe z gg odwrotnie sie nie da

czyli gdy przesiade sie na tlen, to wszyscy moi znajomi (uzywaja gg) nie beda mogli sie ze mna skontaktowac, tylko ja z nimi bede mogl, tak??

Jesli tak jest, to jest to dla mnie wystarczajacy argument by zapomniec o tym tlenie
The_judge
Dodano
27.03.2003 17:23:50
nie moźe dodać moźe dodać. osoba która ma tlena moźe dodać osobe z gg odwrotnie sie nie da jeszcze jeden plus dla tlena . :)
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 17:16:49
a nie ma prolemow z rozmowa z osobami majacymi gg ? i jak jest z numerem : osoba majaca gg moze dodac do kontaktow osobe majaca tlen ?
The_judge
Dodano
27.03.2003 17:04:47
Po pierwsze lepiej dopracowana jest rozmowa głosowa po drugie jest duźo ładniejszy po trzecie nie trzeba sie bawić w jakiś export listy kontaktów w tlenie jest to automatyczne po czwarte lepiej jest dopracowane przesyłanie plików do innego komputera po piąte w tlenie od razu jest poczta . Narazie tyle jak was nie przekonałem to jeszcze cos wymyśle :P :twisted:
Dawid!!
Dodano
27.03.2003 11:24:20
no wlasnie powiedzcie czemu ten Tlen jest niby lepszy od GG ? Ja tak jak beriam uzywam gg od samego poczatku i wydaje mi sie on byc calkeim dobry. Podajcie argumenty za tlenem w takim razie ...
The_judge
Dodano
27.03.2003 06:30:51
Dawid!!:
Tlen jest najlepszy !! GG sie kryje do tlena

Panowie i moze tesh panie , wypadałoby poprzec takie stwierdzenia jakimis konkretami a nie gdybać co by bylo gdyby było ... :wink:
To tak jakbym powiedziel , ze GG jest najlepszym komunikatorem na swiecie , a wiele osob zainsteresowanych wie doskonale,ze tak nie jest .... :o
beriam
Dodano
27.03.2003 00:29:26
beriam
Dodano:
26.03.2003 22:47:30
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2