Komunikat z GG !!
Od pewnego czasu przy wlączaniu okna GG do rozmowy pojawia sia taki komunikat "Obecne ustawienia zabezpieczeń uniemozliwiają uruchamianie formatów ActiveX na tej stronie. Strona moze być otwarta nie własciwie". I tak jest jakies kłopoty z wyswietlaniem grafiki tego okna i nie przeuswanie sie automatyczne suwaka.
Moźe ktos mógłby mi pomóc bo zaczyna mnie to denerwować !!
Moźe ktos mógłby mi pomóc bo zaczyna mnie to denerwować !!
Odpowiedzi: 12
u mnie problem ten pojawiał się, gdy wyłączyłem spod services.msc reagowanie na blastera, a on dalej robił swoje, choć nie zawracał mi...eee... głowy.
1 wywal powergg jesli nie masz ... wywal gg
2 wylacz wszystkie bzdety typu pulpit nViev, przezroczysty pasek startu , przezroczyste okienka itp ... (wlasciwosci ekranu/ustawienia/zaawansowane) zreszta jesli zmieniales tutaj cos, to powinienes wiedziec o co mi chodzi.
zakladam ze masz geForce`a :]
3 zainstaluj gg ;)
2 wylacz wszystkie bzdety typu pulpit nViev, przezroczysty pasek startu , przezroczyste okienka itp ... (wlasciwosci ekranu/ustawienia/zaawansowane) zreszta jesli zmieniales tutaj cos, to powinienes wiedziec o co mi chodzi.
zakladam ze masz geForce`a :]
3 zainstaluj gg ;)
ja mialem ten problem i winny byl norton internet security 2004 musisz wszystko dobrze poustawiac, a jak nie to zawsze pozostaje format :)
Teletransmito a nie uźywasz moźe jakiegoś firewala np. zone alarm czy cuś?? moźe to w tym jest problem :?
Nie ma za co. Kiedyś ktoś pomagał mi, teraz ja pomagam innym. Wychodzę z załoźenia, źe przecieź kaźdy z nas był kiedyś lamerem...
bede jeszcze probowal, dzieki za zainteresowanie moim problemem jak by cos ci jeszcze wpadlo do glowy to daj znac.
Moźe spróbój zmienić takźe inne strefy... Oczywiście potrzebny jest restart GG. Miałem ten sam problem i go rozwiązałem w sposób, jaki przedstawiłem powyźej.
Niestety bez zmian i przy niski, nizszym i niestandartowym.
Pomyślmy chodzi o ActiveX... Wydaję mi się, źe naleźy przejść do opcji internetowych IE, następnie kliknąć w zakładkę zabezpieczenia i zmienić poziom zabezpieczeń strefy Internet na średni lub niźszy. Powiadom, czy zadziała.
Niestety tego tez probowalem i nic sam nie wiem jak sie juz tego pozbyc.
sproboj reinstall gg. Przelkec system adawarem. Powinno pomoc.
Dzieki za dobra checi ale tego numeru juz prubowalem i nie pomaga. Moze znasz jeszcze inny sposob.
Strona 1 / 1