Kompy + kabelek :–)
Mam dwa kompy (ale to nie potrwa długo :–( ). I do tego kabelek USB do łączenia kompów. Jednak za cholerę nie moge nic przegrać (zaleźy mi na danych, bo programy to mam na CD). Sytemy niby instalują sterowniki, ale nie moźna nic przeniść między kompami. Na nowym ma Win XP pro, a na straym Win 98 SE. HELP!!!
Odpowiedzi: 7
Jak się domyśliłeś (słusznie) mam plomby. Więc nic z tego. Jak bym ich nie miał to dawno bym kompy rozkręcił :–)
a nie latwiej bylo by ci rozkrecic obudowy i z dysku na dysk ? a jezeli nawet nie chhcesz wykrecac dyskow, to moze poprostu pozycz od qmpli sieciowki i za pomoca kabla sieciowego ?
no chyba ze masz plombe na dysku, to zmienia postac rzeczy :/
pozdrawiam
no chyba ze masz plombe na dysku, to zmienia postac rzeczy :/
pozdrawiam
Normalny kabel z dwóch stron wejście USB w środku specjalny mostek by kompów nie spalć. O ile dobrze patrzę to jest coś takiego jak ten czarny kabelek.
Kabel USB czy tez kabel USB z adapterem sieciowym ? To wielka roznica.Thufir:I do tego kabelek USB do łączenia kompów.
Kabel do laczenia kompow mniej wiecej wyglada tak:
Kabel USB czy tez kabel USB z adapterem sieciowym ? To wielka roznica.Thufir:I do tego kabelek USB do łączenia kompów.
Kabel do laczenia kompow mniej wiecej wyglada tak:
Być moźe jest potrzebny jakiś soft, ale ja takiego nie mogę znaleźć. W Windowsie 98 juź wgrałem strowniki do USB (tak samo zresztą jak w XP) i nadal nic!
Thufir:Mam dwa kompy (ale to nie potrwa długo :–( ). I do tego kabelek USB do łączenia kompów. Jednak za cholerę nie moge nic przegrać (zaleźy mi na danych, bo programy to mam na CD). Sytemy niby instalują sterowniki, ale nie moźna nic przeniść między kompami. Na nowym ma Win XP pro, a na straym Win 98 SE. HELP!!!
Przez USB nigdy tego nie robiłem, ale widziałem gdzieś taki kabelek, tyle źe do niego dołączona była płytka z oprogramowaniem. Być moźe więc potrzebny jest jakiś soft...
Pozdrawiam
Strona 1 / 1