komputer zasypia
Bardzo proszę o pomoc dwa dni temu wymieniłam dysk , wgrałam win xp , i komputer co jakiś czas mi się zawiesza ale wygląda to w ten sposób źe ekran robi się ciemny a np. muzyka gra dalej, skanowałam komputr kasperskim ale jest czysty o co tu chodzi pomocy
Odpowiedzi: 3
Tak, wylaczenie restartu ma sens. Chodzi o to, aby system sam podpowiedzial co mu nie pasuje.
CDrom – przepnij, podmien tasme, wyjmij plytke, itd...
Drugi blad dotyczy przywracania systemu i nie ma chyba zwiazku z zawieszaniem sie kompa. Jesli teraz masz wylaczone przywracanie, zalacz. Jesli jest zalaczone, wylacz i zalacz.
CDrom – przepnij, podmien tasme, wyjmij plytke, itd...
Drugi blad dotyczy przywracania systemu i nie ma chyba zwiazku z zawieszaniem sie kompa. Jesli teraz masz wylaczone przywracanie, zalacz. Jesli jest zalaczone, wylacz i zalacz.
i wychodzi coś takiego
źródło opis
Cdrom w urządzeniu Device\Cdrom0 wystąpił zły blok
źródło opis
sr filtr przywracania systemu napotkał na nieoczekiwany błąd 0*C0000056 podczas przetwarzania pliku zebrania Lnk w woluminie Harddisk Volume 1 w rezultacie zostało zatrzymane monitorowanie woluminu
nie wiem czy któryś z tych błędów odpowiada za to iź ekran robi się ciemny ale komputer nie restartuje sam więc chyba wyłączenie automatycznego restartu nie ma sensu co mam zrobić aby normalnie pracować
źródło opis
Cdrom w urządzeniu Device\Cdrom0 wystąpił zły blok
źródło opis
sr filtr przywracania systemu napotkał na nieoczekiwany błąd 0*C0000056 podczas przetwarzania pliku zebrania Lnk w woluminie Harddisk Volume 1 w rezultacie zostało zatrzymane monitorowanie woluminu
nie wiem czy któryś z tych błędów odpowiada za to iź ekran robi się ciemny ale komputer nie restartuje sam więc chyba wyłączenie automatycznego restartu nie ma sensu co mam zrobić aby normalnie pracować
Jesli instalowalas system na nowo, wgralas wszystkie sterowniki (plyta glowna) ? Takie same sterowniki pozostalego sprzetu (np. grafika) ?
Wywolaj sobie BSOD i odczytaj parametry bledu. W temacie FAQ znajdziesz wskazowki.
Wywolaj sobie BSOD i odczytaj parametry bledu. W temacie FAQ znajdziesz wskazowki.
Strona 1 / 1