Komputer według was słuźy do...?
ja dałem do surfowania po necie
Odpowiedzi: 20
Znowu masz racje. Do teraz nie mialem pojecia i z racji tego, z wielkim trudem wstrzymywalem sie przed podsumowaniem Twojego merytorycznego dorobku na tym forum. Zapewniam Cie jednak, ze na szybko przerobilem "Krotki kurs poslugiwania sie klawiatura w komputerze PC" i co za tym idzie, od teraz jestem gotowy wystawiac cenzurki. "Ceniąc" Twoje dokonania solennie przysiegam, ze wystawie Twoja w pierwszej kolejnosci.PrzemykMTW:Brakuje mi jednak jednej pozycji w ankiecie a mianowicie: nie wiem do czego on słuźy. Zapewne wielu uźytkowników tego forum zaznaczyłoby tą opcję bo z treści postów i ich sensie łatwo wywnioskować, źe nie mają oni bladego pojęcia co się robi z klawiaturą:EL NINO:Czy Wyscie ocipieli ? Kto Wam kaze telefon fiutem trzymac ? :mrgreen:
Dlaczego piszesz o mnie tak bezosobowo ? :P A BTW, "Spammer" nie odzwierciedla wszystkiego :wink: .cybull:Ja na miejscu administracji ufundował bym ci po twoim nickiem duzy czerwony napis spammer.
Pochwalilbys mnie moze nie za przyklaskiwanie, ale za przytomnosc umyslu ? Trzeba miec ten refleks, zeby wiedziec kiedy i komu poldupki wylizac :mrgreen: .Rebe:Co się zaś EL NINO tyczy to nie jest prawdą, źepisze tu same bzdury.
Trafiło mu się kilka postów na temat – to były te, w ktroych popierął to co ja napisałem :P
Zaquszmy źe:
Praca – Jesteś grafikiem, programistą, przepisywaczem tekstu :D itp. To (masz) zlecenia na swoje usługi.
Więc jeśli komputer w króry wpakowałeś ze 3 tysiące (nie licząc monitora) zwrócił ci się w jakeiś 2 mieszki to – napewno do pracy.
Mi jako grafikowi napewno w 80% do pracy bo jak by tak w 100% to po pierwsze był bym zbyt bogaty :D a i nie miał bym czasu grać, co zresztą uwielbiam.
Muza 0%
Filmy 0%
10% net
10% granie
Pisząc do pracy nie mam na myśli piratów i internetowych alfonsów ( co kolwiek to znaczy).
Praca – Jesteś grafikiem, programistą, przepisywaczem tekstu :D itp. To (masz) zlecenia na swoje usługi.
Więc jeśli komputer w króry wpakowałeś ze 3 tysiące (nie licząc monitora) zwrócił ci się w jakeiś 2 mieszki to – napewno do pracy.
Mi jako grafikowi napewno w 80% do pracy bo jak by tak w 100% to po pierwsze był bym zbyt bogaty :D a i nie miał bym czasu grać, co zresztą uwielbiam.
Muza 0%
Filmy 0%
10% net
10% granie
Pisząc do pracy nie mam na myśli piratów i internetowych alfonsów ( co kolwiek to znaczy).
Praca 0%
Granie 35%
Net (głównie forum) 40%
Muzyka (MP3 playera sie ma, dlatego tak mało) 15%
Filmy 5%
Nauka 5%
Granie 35%
Net (głównie forum) 40%
Muzyka (MP3 playera sie ma, dlatego tak mało) 15%
Filmy 5%
Nauka 5%
Moj komp sluzy w 98% do grania w Cs'a i w 2% lazenia po necie :mrgreen:
soti, kurzy się:D coś nypie w nim, cos przestawiam, właczam wyłaczam, i tak codzienna monotonicznośc.... hehehe :D
damiancore:IMO to jest pytanie typu:
Co moge zrobic z kartką papieru?
Komputer słuźy mi do tego co aktualnie potrzebuje, bądź chć\ę zrobić(bez podtekstów). Nie moge jednoznacznie podać, nawet chocby kilku jego zastosowań.
Zdecydowanie kartka papieru byłaby i wygodniejsza i bardziej bezpieczna ;)
IMO to jest pytanie typu:
Komputer słuźy mi do tego co aktualnie potrzebuje, bądź chcę zrobić(bez podtekstów). Nie moge jednoznacznie podać, nawet chocby kilku jego zastosowań.
Komputer słuźy mi do tego co aktualnie potrzebuje, bądź chcę zrobić(bez podtekstów). Nie moge jednoznacznie podać, nawet chocby kilku jego zastosowań.
ok obiecuje poprawe, to było po raz przedostatni :D
cybull – Ty sobie nie pozwalaj za duźo, bo sarkazm,ironia i parę innych – znikających neistety – form przekazu jest na forum zarezerwowanych ...dla mnie. :mrgreen:
Ergo obowiązkeim Twoim jest wyłacznie potakiwać odkrywcom i ..dość będzie ;)
Co się zaś EL NINO tyczy to nie jest prawdą, źe
Trafiło mu się kilka postów na temat – to były te, w ktroych popierął to co ja napisałem :P
PrzemykMTW – rozumiem, źe poczułeś się uraźony podejrzeniem o trzymanie telefonu fiutem. Faktycznie w Twoim wypadku to raczej sugestia dotycząca związku przyrodzenia z klawiaturą by była bardziej właściwa.
Ergo obowiązkeim Twoim jest wyłacznie potakiwać odkrywcom i ..dość będzie ;)
Co się zaś EL NINO tyczy to nie jest prawdą, źe
pisze tu same bzdury.
PrzemykMTW – rozumiem, źe poczułeś się uraźony podejrzeniem o trzymanie telefonu fiutem. Faktycznie w Twoim wypadku to raczej sugestia dotycząca związku przyrodzenia z klawiaturą by była bardziej właściwa.
PrzemykMTW:To jest bardzo ciekawy temat i wielka szkoda źe został on "zakurzony". Dobrze źe został wyciągnięty na światło dzienne bo moźna z niego sie duźo dowiedzieć o uźytkownikach komputerów a dokładniej uźytkownikach tego forum. Brakuje mi jednak jednej pozycji w ankiecie a mianowicie: nie wiem do czego on słuźy. Zapewne wielu uźytkowników tego forum zaznaczyłoby tą opcję bo z treści postów i ich sensie łatwo wywnioskować, źe nie mają oni bladego pojęcia co się robi z klawiaturą:EL NINO:Czy Wyscie ocipieli ? Kto Wam kaze telefon fiutem trzymac ? :mrgreen:
trafiles z tym cytatem jak nic bo na tym forum EL NINO to zupelnie nic nie wnosi i nie tylko nie wie co to komputer ale w dodatku pisze tu same bzdury. A te pare tysiecy postów nabił sobie tymi bzdurami. Za to ty wnosisz tu tak wiele o wszechwiedzacy ELEKTRYKU ELEKTRONIKU ze jak jeszcze troche poczytam twoich postów to sie pozygam. I nie pisz ze jak mi sie nie podoba to zebym nie czytał bo tego sie nie da zrobić poniewaz ty k...wa na forum O WSZYSTKIM piszesz w kazdym topicu. Zastanawia mnie jedno o wszechwiedzacy geniuszu dlaczego nie piszesz nic w innych forach bo jak byś nie zaówazył jest tu jeszcze dział inne oraz windows xp itp..
No i nie pisz mi przypadkiem tych swoich wynuzen o wolnosci słowa bo jak spotykam takich ludzi jak ty to jestm za przywróceniem ustroju politycznego z przed 89r. Tak jak ktos juz tu ci powiedział jestes przykladem nabijacza postów i to w duzym wymiaze. Ja na miejscu administracji ufundował bym ci po twoim nickiem duzy czerwony napis spammer.
To jest bardzo ciekawy temat i wielka szkoda źe został on "zakurzony". Dobrze źe został wyciągnięty na światło dzienne bo moźna z niego sie duźo dowiedzieć o uźytkownikach komputerów a dokładniej uźytkownikach tego forum. Brakuje mi jednak jednej pozycji w ankiecie a mianowicie: nie wiem do czego on słuźy. Zapewne wielu uźytkowników tego forum zaznaczyłoby tą opcję bo z treści postów i ich sensie łatwo wywnioskować, źe nie mają oni bladego pojęcia co się robi z klawiaturą:
EL NINO:Czy Wyscie ocipieli ? Kto Wam kaze telefon fiutem trzymac ? :mrgreen:
Teraz juz wiem, sorka :oops:
to trochę stary temat, wiesz ? oO
Ja komputerem (głosna muzyka) wykańczam psychicznie sąsiadów :] Głośne techno o 2:00 i zastraszeni sąsiedzi... Nysa rules :D
bułwikowski:b3ton mój tata przeszedł całe mohaa prawie jest w ostatniej misji w lesie w zime
heh tez na tym jestem ale na hardzie , nie mam czasu na granie ostatnio , ale giera jest full wypas!! niedlugo jade na LAN party i tam sie bedziemy z qmplami zarzynac :D :D:D:D:D:D
wlasnie ciagne przez denny modem Spearheada do MOHAA z kazy :D to bedzie jazda
bułwikowski:b3ton mój tata przeszedł całe mohaa prawie jest w ostatniej misji w lesie w zime
heh tez na tym jestem ale na hardzie , nie mam czasu na granie ostatnio , ale giera jest full wypas!! niedlugo jade na LAN party i tam sie bedziemy z qmplami zarzynac :D :D:D:D:D:D
U mniej jest komp do prawie wszystkiego ( od słuchania muzy do grania), z wyjątkiem stania dla jaj :D
U mniej jest komp do prawie wszystkiego ( od słuchania muzy do grania), z wyjątkiem stania dla jaj :D
ale mój tata nie ma czasu grać gra co jakieś 3 miesiąc e on pracuje a ty nie *****