Komputer się resetuje podczas ładowania Windows
Witam Serdecznie nie umiem sobie poradzić mam 2 komputery i jak przełożę dysk sata z jednego do 2 komputera dysk z Windows xp Komputer się resetuje podczas ładowania Windows w miejscu gdzie jest czarne tło i pisze Windows xp a na obeznam komputerze jest ok oboczny komputer to
ASUS M2A-VM
AMD (Socket AM2 2.20 Ghz
2 GB ram
Zintegrowana karta graficzna ATI Radeon X1250
Dysk 160 GB
zintegrowana muzyka realtek hd
zasilacz 400 w
Na Tej konfiguracji do dziś ok chodzi komputer
A jak przełożę dysk do komputera
GIGABYTE GA-7VT880
AMD (Socket A 1.52 Ghz
256 MB ram
grafika ati radeon 9600 AGP
muzyka zintegrowana
zasilacz 460 w
to poprzenoszeniu do tej konfiguracji win xp
komputer Komputer się resetuje podczas ładowania Windows w
miejscu loga win na czarnym tle a powrotem cofnę dysk do
komputera asus i Windows odpala się na dysku ata komputer
GIGABYTE śmiga ok na dysku z laptopa Windows 7 odpala się ale
podaje ze Windows trzeba zainstalować pod ten komputer proszę rozwiaćź me
myśli czy dobrze myślę ze jak wezmę zainstaluje pod GIGABYTE Windows
będzie ok czy tonie współgranie systemu z komputerem czy inna wada bo
na dysku z laptopa win 7 uruchomił się było widać
pulpit informacje o zainstalowaniu system od nowsza każda
poradę dziękuje Pozdrawiam forumowiczów
Odpowiedzi: 4
[b]Veers[/b], masz cierpliwość? To proszę bardzo ](*,)
Dziękuje za odpowiedź poraź pierwszy miałem taki problem ze przenosiłem dysk z komputera do komputera resetował się a u wujka z laptopa z Windows 7 uruchomił się ale tak jak przed mówca napisał Windows miał problemy na pulpicie podało żeby naprawić system a xp tylko się resetuje jak z asusa dysk podpinam dlatego spytałem może mało zrozumiale za co przepraszam ponieważ ATA dyski nigdy mi takich problemów nie pokazywały
Tak jak napisał XanTyp - nawet nie chciało mi się czytać do połowy, ale jako że mam zupełnie nową szklaną kulę (na gwarancji), to ja sobie wypróbuję:
po przenoszeniu konfiguracji win xp
komputer się resetuje podczas ładowania Windows w
miejscu loga win na czarnym tle, ponieważ sterowniki kontrolera dysków różnią się bardzo mocno
dlatego Windows 7 podaje że trzeba go zainstalować pod ten komputer
tak wydaje się że dobrze myślisz że jak weźmiesz i zainstalujesz pod GIGABYTE Windows
będzie ok i będzie widać pulpit bez informacji o zainstalowaniu systemu od nowsza
[quote=bos_kg]a na obeznam komputerze jest ok oboczny komputer to (...) Windows 7 odpala się ale
podaje ze Windows trzeba zainstalować pod ten komputer proszę rozwiaćź me myśli[/quote]Nie chce mi się rozwiewać twoich myśli, bo moje pokręciło w cały świat.
Napisz tego posta jak człowiek, zamiast częstować ludzi bełkotliwymi skrótami myślowymi. Wstawienie paru kropek mających na celu połamanie jednego zdania na kilka też by nie zawadziło.
Nie widzę powodów, żebyś miał się spieszyć z pisaniem - aż tak bardzo.
Strona 1 / 1