komputer nie widzi kamery cyfrowej

proszę pomóźcie! :cry: mam kamerę cyfrowa firmy Sony wrzucam z niej filmy do kompa za pomocą kabla i–link i karty fire–wire, sprzęt działał ponadf rok pewnego pieknego dnia komputer przestał widzieć kamerę, zrobiłam formata na dysku i zainstalowałam windę i całe oprogramowanie z nadzieja źe to pomoźe ale niestety nic to nie dało, przełozyłam karte fire wire do innego gniazda,próbowałam w róźny sposób wyszukać kamery i nic, we wtorek idę do znajomego sprawdzic czy u niego na kompie będzie widoczna moja kamerka, więc wykluczę awarię kamerki i kabla, moźe padła karta ale w menadzeźe urządzeń pisze źe urządzenie działa poprawnie, więc nie wiem , czy ktoś ma moźe jakieś pomysły co zrobić lub co mogło spowodować ten stan? z góry dziękuję za wszystkie rady

Odpowiedzi: 4

długo myślałam ale juź wiem Service Pack 2 mam zainstalowany,nie widzi kamery ani z ani bez
CALINECZKA
Dodano
24.03.2006 00:02:03
długo myślałam ale juź wiem Service Pack 2 mam zainstalowany,nie widzi kamery ani z ani bez
CALINECZKA
Dodano
24.03.2006 00:02:03
:roll: wybacz głupie pytanie, niestety jestem niewtajemnieczona, co to jest SP2?
CALINECZKA
Dodano
23.03.2006 22:56:12
moze to ma jakis zwiazek z SP2?jezeli nie masz zainstaluj
kowal17
Dodano
23.03.2006 22:39:15
CALINECZKA
Dodano:
23.03.2006 20:58:26
Komentarzy:
4