Komputer dziwnie sie zamula.
Moj Komputer to:
Płyta głowna: Asrock P4i48
Procesor: Intel Celeron 2.4 Ghz
Pamieć: 256 DDR 400mhz
Karta Grafiki: Chaintech FX5200
Do tego nagrzwarka LG 52X i dvd LG.
I tak samo jak w temacie, komputer to w grach czy w windowsie dziwnie sie zamzla, np. jak dziala winamp w tle to mozna zauwazyc zmulenie czyli wolno wchodzace strony www, a gry po jakims czasie poprostu sie tna. I to kazda. W czym tkwi feler?
W serownikach od plyty glownej od grafiki czekam na propozycje. Od grafiki mam wgrane najnowsze nvidiowskie setery, od plyty glownej tak samo. A tu taki klops. Z gory dzieki za odp. :)
Płyta głowna: Asrock P4i48
Procesor: Intel Celeron 2.4 Ghz
Pamieć: 256 DDR 400mhz
Karta Grafiki: Chaintech FX5200
Do tego nagrzwarka LG 52X i dvd LG.
I tak samo jak w temacie, komputer to w grach czy w windowsie dziwnie sie zamzla, np. jak dziala winamp w tle to mozna zauwazyc zmulenie czyli wolno wchodzace strony www, a gry po jakims czasie poprostu sie tna. I to kazda. W czym tkwi feler?
W serownikach od plyty glownej od grafiki czekam na propozycje. Od grafiki mam wgrane najnowsze nvidiowskie setery, od plyty glownej tak samo. A tu taki klops. Z gory dzieki za odp. :)
Odpowiedzi: 5
Co nie bardzo dało? Przeczytaj ten temat co go podałem i zrób tak jak jest tam napisane.
Co nie bardzo dało? Przeczytaj ten temat co go podałem i zrób tak jak jest tam napisane.
no niebardzo to cos dalo :)
Poczytaj i zastosuj:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=19974
Log umieść w dziale bezpieczeństwo jako nowy temat.
Moźliwe teź źe za duźo masz uruchomionych programów w tle. Niepotrzebne wyłączaj.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=19974
Log umieść w dziale bezpieczeństwo jako nowy temat.
Moźliwe teź źe za duźo masz uruchomionych programów w tle. Niepotrzebne wyłączaj.
A jak się ma system :?: Sprawdzałęś go pod względem zawirusowania itp... Przeskanuj system jakimś wirusem on line np: www.bezpieczenstwo.onet.pl
Potem zarzuć jakiegoś anty szpiega i wywal wszystko co znajdą :!:
Sprawdź teź w menagerze urządzeń jaki proces zźera najwięcej zasobów :!:
Potem zarzuć jakiegoś anty szpiega i wywal wszystko co znajdą :!:
Sprawdź teź w menagerze urządzeń jaki proces zźera najwięcej zasobów :!:
Strona 1 / 1