komp sie nie wlacza

:P Od razu mowie, moje stare konto zdechlo jak moj komp :D Wczoraj mialem zly dzien wiecie? Najpierw przeniesione dyktado a dzisiaj(mam 4 :D) a potem komp mi padl(jak to zawsze robi jak gram O.o) No bo gralem se w demo TRA i moj komp, jak zawsze, nagle wylaczyl ekran. Dobra, przeczyscilem go od srodka a do tego oczyscilem te "pudlo" z wiatraczkiem :P No i wlaczylem go i... uruchamial sie niby i wylaczal -_-" co chwila tak, uruchamial sie... czekam... wylaczal... uruchamial... wylaczal Byl tak tym zafascynowany ze az mi monitora nie wlaczyl :/ A potem... w ogole sie nie uruchamial, swiatelko mignelo i... *upa :/ Pomozecie?

Odpowiedzi: 5

Włącze się do dyskusji bo mam ten sam problem tylko że ja zmieniłem zasilacz i to samo jest dalej komputer się restartuje do momentu logowania do systemu.Zastanawiam się czy to nie będzie wina chłodzenia procesora lub karty grafiki. Moze mi ktoś podpowie jak podłączyć wentylator do karty jak nie ma gniazda zasilającego wantylator,a wtyczka nie pasuje do płyty głównej.
sati
Dodano
15.06.2007 19:59:12
  • Ukey 23.06.2007 13:00:37

[quote=sati]Włącze się do dyskusji bo mam ten sam problem tylko że ja zmieniłem zasilacz i to samo jest dalej komputer się restartuje do momentu logowania do systemu.Zastanawiam się czy to nie będzie wina chłodzenia procesora lub karty grafiki. Moze mi ktoś podpowie jak podłączyć wentylator do karty jak nie ma gniazda zasilającego wantylator,a wtyczka nie pasuje do płyty głównej.[/quote] Jak masz 2 kolory (czarny i czerwony) to normalnie "włozyc" to wolnego molexa :] Na 100% zadziała

Ok, namówię tate zeby mi podmienil :P Tylko jak się do tego... eee... teczki(?) Dostać xd
pmkkoch2
Dodano
14.06.2007 20:04:19
Żeby zbytnio nie kombinować podmień zasilacz na 100% sprawny.
spiderko
Dodano
14.06.2007 19:56:53
O.o eee... Sorry :P Ja się w takich sprawach nie orientuje :) Możesz mi wytłumaczyć? I jak to sprawdzić? EDIT: Ogolnie: Aopen ax6bc Pentium III 700mhz 512mb ram
pmkkoch2
Dodano
14.06.2007 19:18:58
Zasilacz pewnie padł, napisz co masz w komputerze, zwłaszcza jaki zasilacz masz/miałeś.
spiderko
Dodano
14.06.2007 19:01:31
pmkkoch2
Dodano:
14.06.2007 18:16:11
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1