Komp pomocy
Problem z kompem jak w temacie podkrencilem procka z atlona 2000+ do 2600+ :} i jak gram w bloodrayne wchile pogram potem sie wcina i wylazi z gry co to ozanczy gadajom mi ze za malo teraz ma procek prodnu wiec mu dałem na 1,1 i nadal prosze o pomoc
JAK KTOS CHCE PODKRĘCIC RADEONA MAM PROGRAM :} BO JEST ORGINALNY :} ZORBINY PRZEZ ATI
JAK KTOS CHCE PODKRĘCIC RADEONA MAM PROGRAM :} BO JEST ORGINALNY :} ZORBINY PRZEZ ATI
Odpowiedzi: 3
Pan i pastuch:A czy wcześniej się tak działo, tzn. przed podkręcaniem. A jeśli chodzi o wolty na procku to nie ten jeden problem jest iswtotny bo po przetaktowaniu magistrali przetaktowało się wszystko:
ram,pci i takie tam. Ja bym odkręcił i obadał jak wówczas to będzie działać.
Odkrencilem działa mi :} :} ale wiem czemu mi nie działało tempa mam 79 celciusza cały czas ale jak gram na 2000+ a jak gram 2600+ pogram sie chwilke i juz ma m kolo 90 przez chwilkie wcina mi sie gra i wylazi ale juz mi działamusze kupic radiator super na płytke bo ja mam istny syf z tego radiatorka ale cuz co wolno dobre do ecs k7vta3 to nawet nei specjalna karta do przeróbek
oO meediiiiic! i mean, traaanslaaatoooor!
A czy wcześniej się tak działo, tzn. przed podkręcaniem. A jeśli chodzi o wolty na procku to nie ten jeden problem jest iswtotny bo po przetaktowaniu magistrali przetaktowało się wszystko:
Strona 1 / 1