komp na hasło
Szukam jakiegoś prostego programu którym będe mół ustawić hasło w kompie. Żadnych tam rewalecji. Chodzi mitylko by siostra nie wgrywała mi wszystkich pliów z cd–action :lol:
Odpowiedzi: 8
No ale jakas tam glupiutka siostra nie wie ze wystarczy wyjac baterie i po sprawie.
Tomi!:Pamiętam kumpel kiedyś dał mi plik autoexe.bat na dyskietce. Skopiowałem na dysk c: i juź kompa nie uruchomiłem bo w tym pliku był napisany prostymi komendami program który chciał bym podał hasło. Była moźliość obejścia tego no ale musze przyznać źe dwaj bracia się trudzili jak tu uruchomić kompa :)
hasło w autoexecu :) – prymitywne. Nie warto nawet opisywać sposobu obejścia źeby kogoś nie obrazić ;)
W tym przypadku tylko hasło w BIOS–ie, ale i to nie problem.
na plyci 98 chyba cos takiego bylo ale moge sie mylic bo kumpel keidy porobila na haslo i dodetgo mozanbylo ograniczenia na dostep do dyskow i w ogole ale teraz sie z nia nie zgadam bo jest w krakowie :P
Zaloz haslo w biosie.
Pamiętam kumpel kiedyś dał mi plik autoexe.bat na dyskietce. Skopiowałem na dysk c: i juź kompa nie uruchomiłem bo w tym pliku był napisany prostymi komendami program który chciał bym podał hasło. Była moźliość obejścia tego no ale musze przyznać źe dwaj bracia się trudzili jak tu uruchomić kompa :)
Zakładasz sobie hasło w BIOS'ie i po sprawie :D
uźywam xp ale chce teź załoźyć hasło w komputerze domowym gdzie jest 98. Kiedyś miałem takie hasło które trzeba było wpisaćjeszcze przed wejściem do windowsa.
Nie napisałeś jakiego systemu uźywasz, xp?
Załóź hasło na profil.
Załóź hasło na profil.
Strona 1 / 1