komp mi sie wiesza przy przegladaniu otoczenia sieciowego
Chwile po włączeniu otoczenia sieciowego komputer sie wiesza (gdy je przegladam w total commanderze jest wszystko oka, ale i tak jak zaczne cos kopiowac to sie znowu wiesza...)Mam win xp pro z sp1. POMOCY!!!!
Odpowiedzi: 10
problem występije podczas kopiowania przez dc++ lub po lanie z mapowanego dysku i w tym przypaku dc++ jest wylaczone.
problem występije podczas kopiowania przez dc++ lub po lanie z mapowanego dysku i w tym przypaku dc++ jest wylaczone.
Jakub123:
Problem występuje przy kopiowaniu z sieci i podczas kopiowania przez DC++.
Tzn., źe problem wystepuje tylko jesli masz włączone DC++ i kopiujesz z sieci (LANU) a jak DC++ wyłaczysz to juź jest wszystko ok?
Witam
wzór to jest sieć wifi czy ethernet???
wzór to jest sieć wifi czy ethernet???
mam podobny problem ... komputer wiesza sie podczas kopiowania z sieci. Czasami skopiuje 2 pliki czasmi dzień dziala bez problemow a czasami wiesza sie kilkanascie razy dziennie.
Robilem testy pamieci, reinstalowalem system, defragmentowalem dysk... i nic:(
Laptop– Acer Travelmate 4100, win xp profesional SP2
Proszę pomóźcie bo naprawde idzie szału dostać:)
Pozdrawiam wszystkich
Jakub
Robilem testy pamieci, reinstalowalem system, defragmentowalem dysk... i nic:(
Laptop– Acer Travelmate 4100, win xp profesional SP2
Proszę pomóźcie bo naprawde idzie szału dostać:)
Pozdrawiam wszystkich
Jakub
Tobie Vegetto moze pomoc wyciecie wpisow w rejestrze odpowiedzialnych za "zaplanowane zadania" i "drukarki". Moze, ale nie musi.
Mam sieć lan radiowka i mam podobne problemy. Otoczenie sieciowe chce jakis komp przeglodnosc i pokazuje tylko "Brak odpowiedzi" czy cos takiego. Musze wtedy menadzer zadan i zamykac recznie...
Zerknij moze do podgladu zdarzen czy system pisze cos o jakims bledzie. Wydaje mie sie jednak, ze to moze byc wina albo sieciowki, albo moze sterownikow.
nie no jak wlacze otoczenie sieciowe to moge pare chwil normalnie je przegladac, ale nie dluzej niz minute :(, bo windows sie wiesza(najczesciej przy otwieraniu jakiegos folderu na innym kompie, a przy sciaganiu czegos to juz rutyna)
Wiesza sie calkowicie ? Pokazuje cos w otoczeniu czy w samym momencie wejscia przestaje reagowac ? Probowales poczekac pare minut jesli "zawiesza" sie przy wejsciu ? Moze z sieciowka cos nie tak ?
Strona 1 / 1